Wednesday, February 29, 2012

blogger-trøbbel! min bloggliste er bortBORTE!

Flere som har trøbbel med blogglista si? (eller blogrollen heter det kanskje på fagblogspråket?). Jeg har klart å slette lista mi! Det startet med at jeg ikke fikk lov å legge til nye blogger som jeg har begynt å følge. Når jeg prøver å lagre endringene henger det seg opp i en endeløs "saving..."-modus. Jeg leste på blogger og på hjelpeforum, og fant ut at jeg ikke var alene om problemet. Jeg prøvde å  lagre færre blogger, siden det virket som det var problemet for mange, men heller ikke det hjalp. Ikke engang ei "liste" på 1 blogg ville bli lagret... I desperasjon slettet jeg den gamle lista (bad move!!), for å lage ei helt flunkende ny. Men det hjalp ikke det heller. Så nå sitter jeg her uten bloggliste. Hjelp! Jeg har prøvd tre ulike nettlesere, samme problem i alle. Jeg har nå lagt igjen mine detaljer i en tråd på blogger sitt hjelpeforum, og krysser fingrene for at blogger-folkene finner ei løsning snart. Bare sånn at dere vet det, det er ikke for å være kjip at jeg har fjernet lista. Jeg savner å ha den her på bloggen! All hjelp mottas med stor takk!

Så, Alice, dette er til deg, og til alle andre som lurer på hvor på etsy jeg kjøper diverse utstyr. Etsy er jo bare helt fantastisk når det kommer til innkjøp av utstyr til å lage diverse! Mye billigere enn i norske nettbutikker, og ofte er jo ikke frakta så dyr heller.
Jeg kjøper knapper til å trekke med stoff, ringer, utstyr til å lage ørepynt, knapper, bakeutstyr, bursdagspynt, stoffer..... lista er vel egentlig ganske lang.



  • Knapper til å trekke med stoff (og base for å lage ring): Tobysmom og  Everything ribbons og StartToFinish
  • Utstyr til smokkesnor: Suspender Clip Supplies og Everything ribbons
  • Lim: E6000 industrial strength glue. Bra til å lime smykker, ringer og ørepynt. Blankt lim som limer hardt, men ikke like fort som superlim. Jeg har kjøpt det i en butikk som ikke lenger fører dette limet, men et enkelt søk på etsy får opp mange alternativer.
  • Hår/ørepynt: Supplies you need og Colorhouse
  • Innpakking/tape: Sugar B. Supplies og Packagery
  • Kakebaking/bursdag: CupcakeSocial og HeyYoYo og SugarRobot
  • Lavendel: Jeg har kjøpt en stor mengde lavendel hos en selger som ikke lenger fører det, men det er bare å søke på lavendel, så kommer det opp mange alternativer (her er for eksempel en som virker lovende)
  • Perler: Perlene jeg har brukt i forrige post er fra Søstrene Grene. Uheldigvis bor jeg langt fra nærmeste butikk, heldigvis har jeg ei søster i Oslo som kan kjøpe (og som jeg besøker av og til!). Ubehandlede treperler kommer fra den lokale hobbybutikken.
Og hvis det er noe dere ser som dere lurer på hvor jeg har kjøpt, svarer jeg gjerne på spørsmål!


(søt koffert fra Søstrene Grene)


Wednesday, February 22, 2012

sukkersøte perler



Det er godt å ha småprosjekter på lur når man er hjemme med syke unger! Disse sukkersøte perleriene ble laget i går Ü Og med et brett nylagde cookies ble dagen ikke så aller verst.

PS. Jeg har litt blogger-problemer for tida. I et forsøk på å bli kvitt problemene med blogrollen min kom jeg til å slette den. Og nå får jeg ikke lagt den til igjen.... Noen som har slike problemer? I utganspunktet var mitt problem at jeg ikke fikk lagt til nye blogger i min blogroll. Jeg har prøvd redusere antall blogger, men det hjalp ikke. Når jeg prøver å lagre endringene henger det seg opp. Æsj!

Sunday, February 12, 2012

mamma



God morsdag til alle mammaer der ute!
Vi har hatt en lang periode med sykdom (bare influensa og andre smågreier, men til sammen har det blitt litt i overkant mye). I det siste har jeg tenkt litt på den tida vi har sammen med barna våre, eller rettere sagt mangelen på tid. Noen få timer hver dag, det føles veldig lite. Og så slitsomt som det kan være å ha et sykt barn, så er det nesten som at jeg er glad for at jeg kan være der for dem, og få litt ekstra tid med dem. Lillepia var hjemme fra barnehagen da disse bildene ble tatt. Litt mer sliten enn normalt, og da kan det være greit å ta en liten pust i bakken Ü
Hvordan har dere andre mammaer det? Synes dere at dere har for lite tid sammen som familie?

PS. Kjolen på bildet koster 50 kr på salg akkurat nå (HM)!

Tuesday, February 7, 2012

copycat gryteunderlag



11 store treperler (kjøpes billig på en hobbybutikk) + lærsnor = finfint (og ganske stort) gryteunderlag
Ville ikke dette gjort seg som innflyttingsgave? Vertinnegave? Venninnegave? Og hvis du ikke vil lage selv, så kan du jo alltids kjøpe et av de fine i kork fra Ferm Living!


Wednesday, February 1, 2012

og vinnerne er:



Hadde planlagt en ettermiddag med lotteri-trekning med ungene, men vi har visst en "never ending" influensa her i huset, så da tydde jeg til random.org. Tusen takk til alle som ville være med! Jeg har ennå ikke kommentert i alle bloggene, men det kommer forhåpentligvis bedre tider veldig snart. De som vant var:
1. Min gode venninne som har bloggen momoko! Hun har nettopp laget en knallfin vognpose Ü
2. Silje som har bloggen Silje's skriblerier.
3. Smilehull, som har delt mønster på de fineste reve-vottene.

Takk for alle de fine kommentarene, det frister jo til gjentakelse å ha blogglotteri . Og til dere som har vunnet, ta kontakt så jeg kan få adressen! Og kom gjerne med ønske til hvilken ring (to alternativer), også prioriterer jeg ønskene  fra nr. 1-nr. 3.