Tuesday, October 29, 2013

en klassiker: babushka ballerinatøfler

  

Akk, så lenge siden sist! Ja, jeg kan nesten kalle det en klassiker Ü Egenheklede tøfler, fra egenkomponert mønster. Det har blitt noen par fra dette mønsteret, men nå er det flere år siden sist... forstår egentlig ikke hvorfor? De tar jo virkelig null tid å lage, og de blir så stødige og varme hvis man bruker eskimo-garn. Et tips til dere som leter etter noe å lage i julegave! Nå er mine føtter glad og varm ihvertfall, og jeg er også glad for å endelig ha laget noe etter eget mønster.

Garnforbruk: 4 nøster
Heklenål: 7 mm


10 comments:

 1. En av de mest geniale heklemønsterene som finnes! Perfekt for både nybegynnere og andre som vil ha et kjapt og lekkert prosjekt. Og så er de så fine å gi bort i gave :) :)

  Tusen hjertelig takk for at du deler mønsteret gratis!!

  ReplyDelete
 2. de ser dejlige ud:) Måske man skulle prøve at lave dem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. JA! Blir så glad når noen lager noe etter mitt mønster Ü

   Delete
 3. Så fine!! Elsker de tøflene:-D

  ReplyDelete
 4. Jeg har rett og slett ikke tall på hvor mange jeg har laget av disse - men er over 100 i tallet. Min far har en stående avtale om et nytt par hvert kvartal (etter han gikk til skomaker for å få skinnsåle på det første paret han slet ut ;-). Disse er helt uunværlige for alle som har fått dem, inkludert meg - så jeg holder produksjonen oppe! Igjen - tusen tusen takk for at du la ut mønsteret!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Utrolig artig å høre! Nå var det veldig lenge siden jeg hadde lagd dem selv, men de er virkelig god og varm Ü

   Delete
 5. Ååååå så skuffa! De er kjempe fine men jeg kan ikke hekle, derfor skuffa.

  ReplyDelete
 6. Hihi, det går an å lære seg vet du!! Hadde du bodd i Tromsø skulle jeg gjerne ha gitt deg et lite kurs. Jeg har lært flere å hekle med dette mønsteret Ü

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!