Wednesday, October 2, 2013

det strikkes og det planlegges


Vanligvis er dette tida på året jeg strikker og hekler mest. Oppussing og hus tar imidlertid mye tid, men det betyr ikke at jeg ikke planlegger og starter prosjekter. Neida, men saaaakte går det! Det nydelige korallfargede tweedgarnet har jeg gitt til min kjære mamma, som er en racer med strikkepinnene! Jeg har bestilt genseren Robin fra Helga Isager. Men jeg har litt dårlig samvittighet må jeg si... pinne 3, og et forholdsvis stort plagg...! Selv er jeg igang med en Rett opp-genser fra Pickles. Startet før sommeren, men den har ligget i dvale de siste månedene. Men å, som jeg gleder meg til å få den ferdig! Skulle gjerne brukt den nå! Den blir fantastisk myk, med èn tråd Duo fra Design.Club.dk, og èn tråd Mohair by Canard Brushed Lace. Gleder meg til å få det ferdig!!


Vi hadde strikkekveld i uka som var, og venninnene hadde med den fineste fine lotusbollen i innflyttingsgave. Tusen takk dere to ♥
Guro fra gurolaga hadde også tatt med nøstemaskin og garnvinde. Dermed fikk vi lagd noen fine nøster av hespene med garn vi hadde. Man må vel være mer enn gjennomsnittlig interessert i garn/strikking/hekling for å sette pris på et fint oppnøstet garn? Men i mine øyne blir disse nøstene rett og slett vakker, for ikke å snakke om bra å strikke med! Men jeg skal stoppe her, før noen begynner å lure på om jeg er ved mine fulle fem... slik som jeg rabler i vei om pent garn!

13 comments:

 1. Det er godt nok nogle lækre striks som du har i vente. Robin er så fin, jeg har bare ikke så meget mod på Helgas opskrifter, synes de er alt for indviklede. Er i gang med Swallow fra samme bog, men har opgivet :-(
  Den trøje du selv strikker ser rigtig dejlig ud, måske man skulle strikke sig sådan en.
  :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes også det ser innviklet ut!
   Men den genseren jeg strikker derimot, den er så enkel at det er en fryd å strikke!

   Delete
 2. Ååå, de fine bildene dine<3

  Gleder meg veldig til å se begge disse ferdig!

  Var så koselig å være på strikkekveld hos deg. Både strikketøy og skravletøy ble flittig brukt;-) Ser frem til flere slike kvelder!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg også Guro!! Det var virkelig en sånn kveld som gir så mye Ü Flere av dem!!

   Delete
 3. Så fine ting på pinnene! Skulle ønske jeg hadde en mamma som kunne strikke en Robin til meg :) et pent nøstet garnnøste er nok for de spesielt interesserte, men jeg skjønner jo godt hva du mener. Helheten er viktig ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Godt det er noen som forstår...!
   En strikkende mamma er gull verdt Ü Hun forsyner ungene med alt av ullklær de trenger til barnehagen også. Tror jeg må dedikere et innlegg på bloggen her med hennes strikk.

   Delete
 4. Jeg skjønner godt hva du mener, jeg :) Kjempefine farger!

  ReplyDelete
 5. Så koselig med strikkekveld:) håper jeg får komme en dag når vi kommer hjem! Selv om vi trives godt her borte så savner vi jo dere der hjemme:) ha en riktig god helg!
  Klem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så klart Veronika!
   Vet hva du mener. Alt er nytt og spennende, men hjemme er det trygt og lettvint å finne på noe med venner. Håper dere blir kjent med trivelige folk mens dere er der.

   Delete
 6. For en nydelig farge på Isager garnet!

  - Så kjekt å ha strikkevenner i nærheten :-)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!