Monday, October 7, 2013

instagram: madebymilchschaum


Endelig, nå kan alle som leser bloggen min også følge meg på instagram! Så kan jeg også bli en deltakende del av alt det kreative som skjer på IG.
Jeg har lenge strevd med hvordan jeg skulle få til å være aktiv på instagram og samtidig kunne dele bilder av barna min med venner og familie. Jeg har alltid villet holde mine barn forholdsvis anonyme på bloggen min, jeg vet at mange andre har en helt annen oppfatning av hva de vil dele på bloggen sin, men dette har alltid vært viktig for meg. Det samme gjelder på instagram. Løsningen har nå blitt å ha to kontoer. Mye bedre det, enn å ikke være helt fornøyd med hva jeg kan dele. Jeg kan følge kommentarer/følgere/likes via en annen app (jeg prøver ut Fotogramme nå). Ulempen er at jeg må logge inn og ut for å laste opp bilder. Er det flere som har mer enn èn konto?

Dere er velkommen til å følge meg også på instagram, brukernavnet mitt er: madebymilchschaum
Det blir en fin blanding av de små øyeblikkene og kreative påfunn! 

Follow me on instagram: madebymilchschaum

10 comments:

 1. Jeg har valgt å ikke være på IG, så jeg håper du fortsetter å blogge ivrig også :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Såklart, jeg slutter ikke å blogge! Om enn litt redusert nå i høst... men det har ingenting med IG å gjøre, mest fordi det er travelt når vi pusser opp!

   Delete
 2. Jeg har to kontoer - en for naturbilder o.l. (svalbardshots) og en for strikking (svalbardstrikk). Så følger jeg de samme temaene på hver sin konto. Veldig greit, eneste ulempe er å måtte logge inn og ut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det er sant. Slipper ikke utenom å logge inn og ut, men jeg synes egentlig det går veldig bra, jeg!

   Delete
 3. Det var en smart løsning! Jeg har også valgt å unngå eksponering av ungene mine på bloggen, og har en lukket instagramkonto fordi jeg bruker den nærmest som et familiealbum.
  Nå har jeg søkt deg opp og lagt meg til som følger på Instagram, og jeg kjenner jeg er litt fristet til å kopiere din løsning og ha to kontoer på Instagram... Må tenke litt på det der ;-)
  God helg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes ihvertfall at det går strålende! Også er det så artig å ta del i den kreative verden på IG. Si ifra om du lager en åpen profil du også Ü

   Delete
 4. Heisann! Du vi har malt parkett. :)
  Tusen takk for kommentar og ha en fin kveld videre! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for svar Ü Parkett er kanskje det som er enklest å male over tenker jeg. Men det spørs bare ikke om jeg kanskje skal våge meg ut på glattisen, og ta fatt på gulvbelegget...!

   Delete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!