Sunday, August 23, 2009

angora i halsen

Angora neck warmer
Crocheted neck warmer
Cozy and warm!

Endelig har jeg gjort ferdig et prosjekt. En god og varm hals var vel ikke akkurat en super idè å gå igang med rett før sommeren, den ble liggende å støve ned sammen med resten av heklenålene og garnet. Men nå er den ferdig! Varm og god, og veldig pusete! Faktisk så pusete at jeg får hår i øynene når jeg trekker den over hodet. Noen som vet om man kan gjøre noe for å få angoragarn til å slutte å slippe hår?

Finally, I have finished a project! A crocheted neck warmer in angora yarn. And now that I have started crocheting again after a long break, I find it really fun again. Next project is alredy on the needle.

5 comments:

 1. Da jeg var lille avlede min far angorakaniner,og jeg passede dem, når han var borte (han var fisker). Det var en stort ansvar, for angorakaninerne måtte for alt i verden ikke blive våde, og jeg vidste ikke mine levende råd, når de svømmede rundt i vandtrugene eller tissede på sig så pelsen blev helt stiv og gul. For at undgå problemer med farmand fønede jeg dem med en hårtørre! Det kan man godt, men de ser ud som en hårbold bagefter. Dette ved jeg om angorakaniner, men hvad du skal gøre for at undgå flyvende angorahår fra hæklede halsvarmere, det ved jeg desværre ingenting om. :(

  Tak for din kommentar forleden. Jeg har lagt billeder ud af nye hæklerier i dag, hvis du skulle være interesseret. :)

  God søndag til dig fra Rosa.

  ReplyDelete
 2. Åhh...den såg mjuk ut. Røytinga har eg ikkje råd om, dessverre.

  ReplyDelete
 3. Nydelig hals! Kan dessverre ikke gi råd mot angorarøyting. Sliter nok med røyting av dyret her i huset ;o)

  ReplyDelete
 4. This is beautiful! I love the color!

  ReplyDelete
 5. Hvor ser det lækkert ud... Skøn blog du har;o)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!