Tuesday, August 18, 2009

It's time to make a change, I think.

mosaic my creations and favourites

Har lenge fundert på om jeg skulle bytte blogg. Det som har stoppet meg tror jeg er at jeg ikke ville hete "hobbykroken" lenger, ganske kjedelig og ikke særlig enestående. Nå har jeg bestemt meg for at når lager ting så skal de merkes, slik at alle kan se at det er jeg som har laget det. Merkelapper er bestilt, og navnet er m.i.l.c.h.schaum, eller "melkeskum". Et ord som gir meg veldig gode assosiasjoner. For det første er det ingenting som er bedre enn å sette seg ned med en god kopp "liksom-kaffe" som Hr. Melkeskum kaller det, altså en kaffe latte, og la tankene fly og kreativiteten flomme fritt. For det andre minner det meg om ei veldig fin tid i livet, om å dra med lillegutten på lekecafè, bestille god kaffe til meg selv, og nettopp en kopp melkeskum til ham. Han blir fortsatt helt vill hvis han får se melkeskum på toppen av en latte! I tillegg var han så glad i melk at vi må stave det hvis vi ikke skal risikere at han krever en kopp med melk, og derfor er melk stavet! Så derfor, et ord som bringer gode minner! Nå føler jeg at jeg har forklart det til døde her, men endelig har jeg et bloggnavn jeg kan være fornøyd med.

Finally, it is time to make a change, it has been for a few years now I think. But now I have come up with the most important part of starting a new blog, the blog name. m.i.l.c.h.schaum, a word that brings back good memories. It means milk foam, and it really reminds me of the time we spent in Berlin. Going to a playcafè, and order a latte macciato for me, and a cup of milkfoam for my son, and just having a great time together!

8 comments:

 1. Så kult bloggnavn, veldig fint!
  Og grattis med "ny" blogg :)
  Veldig artig at du la igjen neoen ord i bloggen min, husker enda da vi skulle hekle oss gjennom OL ( var det ikke OL? )... begynner å bli noen år siden det nå:)
  Helt enig med deg, når det gjelder barneklær, jeg bare elsker litt "Pippi Langstrømpe look" i barnas klesskap. Det passer liksom mer personligheten til barn ( ihvertfall mine hehehe...) Veldig synd med at de ikke greier å lage litt mer morsomme gutteklær, særlig ikke når guttene begynner å bli litt store. Poden her i huset er blitt 11 nå, og det er vanskelig å unngå sorte og grå klær med diverse hodeskalletrykk på. Prøver å handle litt på diverse nettbutikker når det er salg, men utvalget er veldig begrenset. Me&I , Småfolk og Hummel har heldigvis gode størrelser :)
  Ha ei riktig flott uke !

  ReplyDelete
 2. Gratulerer med ny blogg! Kult navn!

  ReplyDelete
 3. Morsomt navn og historie - gratulerer med ny blogg!

  ReplyDelete
 4. Eg likar det nye bloggnavnet ditt!! Festleg at de må stave mjølk, hehe. :)

  ReplyDelete
 5. Heisann!
  Selvfølgelig skal jeg følge med deg på flyttelasset!
  Morsomt navn forresten.

  Klem fra Veronika

  ReplyDelete
 6. Gratulerer med nytt navn. Kjekt med noe man er fornøyd med :) Skal ta det mer med ro på strikkefronten, ta de prosjektene jeg vil. Har plutselig fått mer lyst til å strikke (til og med gaver) så det gjør godt å kunne slappe litt av i forhold til det. Og du har helt rett, det er jo hobby og avslapping. Må bli flinkere til å minne meg selv om det :)

  ReplyDelete
 7. Så er jeg her lige igen...du har været i Berlin...jeg skal til Berlin i høstferien..noegn gode tips?

  Rosa

  ReplyDelete
 8. Tusen takk for alle de koselige kommentarene!

  Rosas roulade: Selvfølgelig skal du få tips om Berlin, kanskje jeg skal lage et Berlin-innlegg i bloggen min!

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!