Wednesday, August 26, 2009

inspirerende fra stoff og stil!

Inspiration from Stoff og stilInspiration from Stoff og stil

Er det flere som lot seg inspirere av jule- og boligkatalogen fra Stoff of stil? Tror det er en viss mulighet for at jeg må legge inn en bestilling. Likte spesielt de lilla stoffene til advent.

Love the new catalogues from Stoff og stil!

6 comments:

 1. Så artig at du blogger fra Stoff & Stil katalogen...jeg sendte akkurat avgårde ei lita stoffbestilling. Tenkte å kanskje sy litt til jul :)

  ReplyDelete
 2. Hei.
  Det var mye fint i katalogen ja.
  Tenkte faktisk på deg da jeg så stoffet over og alle fluesoppene.
  klem

  ReplyDelete
 3. Eg sendte mi bestilling i formiddag. Gler meg til å hente pakke på posten! :)

  ReplyDelete
 4. Det var virkelig et flott navn du har funnet på den nye bloggen din! Da jeg leste om navnevalget, slo det meg at jeg kunne valgt akkurat det samme. Min mann er like lite begeistret for latte, det er ikke kaffe.... men min 8 åring er preget av altfor mange kaffe turer fra barseltiden. Hun elsker kaffe og får drikke det kun når vi er på ferie eller feirer noe spesielt. Får håpe lille Alma på 5 måneder ikke blir like hektet...

  Ha en fin dag!

  Lene.

  ReplyDelete
 5. Har bare sett på motekatalogen, men skjønner det må bli en titt på de andre også! :-D Og garnet du hadde fått så nydelig ut!

  ReplyDelete
 6. Så fin og ny blogg du har laget, og flott navn!!! Jeg bor ikke så langt unna en av stoff og stil butikkene, så jeg må nok ta meg en tur snart å sjekke ut den nye julekatalogen

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!