Sunday, November 18, 2012

tips til juleverksted: FJÆR








Etter å ha sett et bilde på pinterest, måtte vi bare prøve selv! Dette er virkelig en utrolig enkel aktivitet til juleverkstedet. Alt man trenger er maling, glitter og fjær + litt snor. Dypp fjær i malin, strø glitter på og legg til tørk (og hvis du trenger en mer detaljert fremgangsmåte finner du en fin tutorial her). Vi planlegger å ha disse som pynt på veggen, og til å henge på juletreet. Jeg har kjøpt alt fra panduro, foruten tråden (som er neonkorall, ja, neon igjen! tror jeg må på neonavvenning snart!) som jeg har kjøpt fra Kindez på etsy. Bare et lite tips før du går igang: Fjærene bør være litt stive, og ikke være alt for "fluffy" eller hva jeg skal kalle det... Jeg har ennå ikke funnet så store fjær som jeg vill ha, men disse får duge. Tar gjerne imot tips til hvor jeg kan finne større fjær, gjerne i pastellfarger!

14 comments:

  1. Rett og slett kjempelekkert :)

    ReplyDelete
  2. Ooooh stilig, Guro :D Sånne må jeg lage! Ikke (bare) som julepynt,tror de der kan bli helårspynt her :) Takker og bukker for tipset!

    ReplyDelete
  3. Så utrolig fint - og enkelt. Må prøves. Min 10-åring kommer til å digge dette :)

    ReplyDelete
  4. SÅ fine! Takk for godt tips :-)

    ReplyDelete
  5. Sikke en god ide, dem vil jeg huske

    ReplyDelete
  6. Utrolig tøft og så dekorativt!

    Klæm Siw

    ReplyDelete
  7. Ååå, kult! Dette må prøves ut:)

    ReplyDelete
  8. Så fint det ble!! Fikk lyst til å prøve NÅ :)

    ReplyDelete
  9. It is for this reason that our children should have plenty of positive experiences with writing outside of school. http://qvnura6ek7.dip.jp http://mvsebnwrmb.dip.jp http://et9jfowim5.dip.jp

    ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!