Wednesday, November 7, 2012

tenke på jula før den (plutselig) er her...Det kan lønne seg å tenke på jula litt før den kommer hoppende over oss. I fjor gjorde jeg det ikke, og da fikk jeg ikke bestilt neon-gave-stæsj fra Knot and Bow. Men i år var jeg tidlig ute, og nå har jeg akkurat pakket inn gaver med litt ekstra sprek farge. Jeg blir så glad for å få sånne (etsy-)pakker i posten. Jeg vet, jeg har betalt for det selv, men når bare innpakninga er så fin at jeg må ta bilde, ja da blir jeg glad! Og innholdet skuffet heller ikke. Det er mulig at neon er SÅ 2011, men jeg liker det fortsatt jeg... to be continued!


 Jeg er forresten også glad for mitt nye handlenett (som jeg for tiden bruker som veske) fra Søstrene Grene. Så enkelt, så billig og så fint! Det må da være en fin julegave til venninner?

9 comments:

 1. Åh, jeg har også just bestilt noen lekkerier fra Knot & Bow! Faktisk ble det handel fra hele fire Etsy-butikker med ungenes julekalender i tankene. Det føles jo nesten som en julegave til meg når det kommer i posten;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikke sant? Er så glad i Etsy. Hmm...kanskje jeg må bestille noe til adventskalender til ungene også? Der sa du noe! Ny unnskyldning for etsy-handel!

   Delete
 2. Oj, disse var fine!! Nok en gang: takk for tipset:D

  ReplyDelete
 3. Så inspirerende. I fjor så bestilte jeg julekort etter tips fra deg - det skal jeg gjøre i år også. Tusen takk for at du deler alle dine kreative påfunn!

  ReplyDelete
 4. Så flink du er til å finne fine butikker på Etsy og dele dem med oss andre. Jeg falt også helt for alt det lekre i denne butikken :)

  ReplyDelete
 5. Lekkert! Liker neon jeg også, noen diller varer ekstra lenge :) Blir ikke helt kvitt gul heller, nei - og stjerner er finfine. Skjønner godt at du bruker handlenettet som veske (byw, tenk at vi får Søstrene Grene hit i nabolaget noen dager!)

  Beundrer deg som får til å pakke så fine gaver :) Jeg elsker å få slike, men er ikke sååå flink til å ta meg tid til å pynte mine egne, dessverre. Pleier å stå der i siste liten og hive noe papir rundt dem hehe. I år tenkte jeg å få til et julekort, da - that's a first ;)

  Klem

  ReplyDelete
 6. Å, jeg vet! Det beste som finnes er fin innpakning. Da kan jeg (nesten) betale mye, mye mer for varen! :) Fint handlenett også, jeg har tittet på det hos Søstrene Grene men ikke kjøpt det - kjøpte ny skinnveske i høst og er fortsatt litt høy på den, hehehe.

  ReplyDelete
 7. Har også store planer med de merkelappene, neon er definitivt ikke ut enda!

  ReplyDelete
 8. Sånne har jeg og lagt min elsk på. Har store juleplaner for dem. Neon er definitivt hot fortsatt. Brennhett i kbh, så da er nok ikke dilla over på en stund enda. Føler ikke riktig at det har tatt av helt i hjemlandet, mon vi er for traust?

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!