Monday, May 7, 2012

en elefant kom marsjerende


Jeg spurte mamma pent om ikke hun kanskje hadde litt jerseystoffer liggende? Dette er noen av stoffene hun kom med! Elefantstoffet husker jeg veldig godt fra stoff og stil for noen år siden, jeg vurderte å kjøpe litt, men tok til fornuft siden jeg aldri ville komme til å sy i elastiske stoffer.... Av og til er jeg alt for fornuftig! Og av og til er jeg det ikke.. (som da jeg kjøpte noen meter med gult stoff fra reprodepot, uten å ha symaskin! Og det er jeg jo glad for at jeg gjorde, ellers hadde jeg ikke fått sydd denne søte kjolen :). Men, tilbake til luene, de lager seg nesten selv føler jeg, og det kommer nok flere før dilla er over! Vil du lage ei slik lue? Jeg har brukt fremgangsmåten til Fargebarn, utrolig enkel! Modellen var forresten høyst uvillig, så det ble med det ene halvveis brukbare bildet.

3 comments:

 1. Finfine luer! Nesten bra at det snør enda, hehe. Jeg anser det som sjelemedisin å kjøpe opp litt fine stoffer og garn :D Sånn sett er det faktisk det mest fornuftige du kan gjøre ;)

  Uglelua brukes flittig enda, og er super å ha i barnehagen nå om dagene. Jeg passer den også, og har faktisk sneket meg til å bruke den selv :) Nå er jeg på utkikk etter litt voksentype-jersey. Har lovet vår felles venninne F en lue....og flere andre.

  Ha en fin dag :)

  klem

  ReplyDelete
 2. Kjempefine luer! Jeg likte spesielt godt den i retrostoff et par innlegg under, råtøff!

  ReplyDelete
 3. Kjempefine! Vittig at jeg selv har brettet opp armene og tatt motet til meg i det siste. Blitt et par luer, men ikke helt fornøyd enda.. må finne riktig søm. Hersens stretch ;)

  Du ser riktig nok ut til å ha klart brasene :)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!