Tuesday, May 25, 2010

herlige farger og inspirasjonVintage fabric

Vintage fabric scraps

Stoff og stil fabric

shopping from maganda

New sewing books
En liten kavalkade med nyanskaffelser! Herlige farger, retrostoffer og litt nye stoffer, og to skinnende nye sybøker. Inspirasjon skal det ihvertfall ikke mangle på!
Retrostoffene bestilte jeg fra Maganda for å lette flyttelasset hennes, og hun hadde til og med slengt med masse små stoffbiter på kjøpet. Ser for meg søte lapper eller lommer på fremtidige kreasjoner. Den lille karen med sekk og lue på er en Maganda-kreasjon som skal være gave. Måtte bare ta bilde av det fantastiske Jon Blund-stoffet, tenk å få kloa i noen meter med slikt stoff!
Stoffene av nyere dato er fra stoff og stil. Litt irriterende at jeg ikke fikk det ene stoffet jeg hadde bestilt, siden det var hele grunnen til at jeg bestilte i utgangspunktet. Kjenner jeg blir litt irritert over praksisen med at hvis de ikke har noe på lager, så må man bare bestille det på nytt.... Jeg får vel gjøre et nytt forsøk!
De to sybøkene kan jeg virkelig anbefale, begge er stappfulle av fin inspirasjon. Så nå drømmer jeg om litt tid ved symaskinen Ü

Vintage fabrics, some new and wonderful sewing books. Now I dream of a day together with my sewing machine!

5 comments:

 1. Er det noe jeg kan kjøpe for deg, og sende? Har stoff og stil i byen, jeg. Endelig. Og jeg irriterte meg nok over fraktprisen. Hadde jeg visst om praksisen du beskriver, hadde jeg ihvertfall ikke blitt blid! Utrolig at det går an. Bare si fra om det trengs, uansett :)

  Hilsen en trofast leser :)

  ReplyDelete
 2. Så flotte stoffer du har fått tak i! Heldig du :) Og nettbutikken til S&S er ikke akkurat den beste nei, og fraktprisen er vanvittig. Da er det utrolig kjedelig at man må bestille på nytt! Irriterende!

  ReplyDelete
 3. Ja, det är härligt med nya mönster. Böckerna ser fina ut. Sewing for baby är jag själv intresserad av. Du får gärna ge en mer detaljerad recension av den!

  ReplyDelete
 4. How can i order the book Sikksakk? for the Netherlands? Greetings Bjor
  www.bybjor.com

  ReplyDelete
 5. Hei alle sammen! Tusen takk for kommentarer.
  Lille: Så snill du er som tilbyr å kjøpe og sende. Virkelig, virkelig snill! Jeg sier ifra hvis jeg blir desperat Ü

  bybjor:
  Thank you so much for your comment in my blog. I have checked norwegian online bookstores, and I see that the delivery cost is almost as much as the book itself. The book Sikksakk is in Norwegian only I'm afraid, I am sure you could figure out the patterns, though. Maybe the best option for you is to ask if a bookstore can order the book? It has ISBN: 9788205385016.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!