Wednesday, May 19, 2010

inspirert, men akk så tiltaksløs...

Jeg ser mye inspirerende rundt omkring for tiden, men det er noe med meg og vår.... Lysten til å gjøre håndarbeid forsvinner med stigende temperaturer og fuglesang. Jeg vet at dette er et kjent fenomen i bloggverden, særlig for de som blogger om håndarbeid. Men jeg ser allikevel mye spennende og inspirerende! Som Sue's hexagon baby sweater. Den ser jo ikke mindre enn genial ut!  Hvordan kommer man på slike idéer? Bildene er hentet fra den evig inspirerende Sarah London, som bruker de friskeste farger på sine heklerier.
Photos from Sarah London


Alicia Paulson har igjen isnpirert meg med sine kreasjoner, har dere sett hennes Tulipfield kjoler (Anneke, Saskia og Mina)?  Og en god nyhet om disse kjolene er at hun jobber med mønster til dem! Gleder meg Ü
Dessuten syntes jeg den første utgaven av gratismagasinet (!!) til fryd+design var utrolig  flott! Blant annet  med fremgangsmåte til å lage den lille kjolen med heklet topp.
Men som sagt, det å faktisk sette seg ned med heklenåla er rett og slett litt vanskelig for tida... Jeg har ei lita lue på gang, etter en idè fra ei strikkeoppskrift, og det ser nærmest ut til å bli et evighetsprosjekt.

Så vil jeg gjerne takke Simsalabim for blogg-award! Det er ikke alltid jeg sender slike videre, men jeg setter utrolig stor pris for utmerkelsen!

Feeling very inpired, but nothing gets done... I think it is spring, I always find it hard to sit down and do something crafty when spring arrives! But as I said, I am feeling very inspired. By Sue's hexagon baby sweater, and the wonderful photos from Sarah London. By Alicia Paulsons Tulipfield dresses. And by the new free magazine from fryd+design!

5 comments:

 1. Eg kjenner meg så utrulig godt igjen!! :) Heldigvis får eg gjort litt innimellom, men ikkje halvparten av det som står på den evig lange lista over ting-eg-gjerne-har-lyst-til-å-gjere-ein-gong-i-overskueleg-framtid!

  Takk for flotte bilder! Inspirerande!

  Ha ein fiiin dag!

  ReplyDelete
 2. hei.. takker for oppskrift på en heklet lue på din andre blogg:) tilfeldig at jeg fant deg her..

  liker begge jeg:))

  ReplyDelete
 3. Hei! Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver! Jeg har et til å lan lang liste med ting jeg har lysge, men får jeg gjort noe? ..nei!

  Kjempefine hekleting! Inspirerende ;)

  Hilsen Spirello

  ReplyDelete
 4. Oi..så rar kommentaren min ble! Den så ikke sånn ut før jeg postet den, gitt. "lang liste med ting jeg har lyst til å lage"

  sorry..

  ReplyDelete
 5. hei hei! tuusen takk for øredobbene jeg fikk i posten igår ;) de var veldig stilige!
  må jeg vel etterhvert ha min pay it forward..

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!