Wednesday, February 3, 2010

pausebilde


Kreativiteten og bloggelysten fikk seg en liten knekk i helga, siden vi ble liggende rett ut syk (skal spare dere for detaljene for de er heller ulekre, la oss bare si at det ser ut til å være noe som går for tida). Jeg har fått heklet et par votter, og skrevet et sånn cirka mønster, så jeg lover at det snart kommer her på bloggen! I mellomtida viser jeg inspirernde bilder fra andre kreative mennesker på Flickr.

7 comments:

 1. Hei Guro! Bra at dykk begynner å bli friske, ikkje kjekt med slikt i hus. Så mange fine,inspirerande bilder du viser oss. Nydelige,nydelige sekskantar!!! Kva garn heklar du dei i? Mulig eg heklar med litt for tynt garn.. Dale babyull på heklenål nr 4.

  Klem frå Kamille

  ReplyDelete
 2. Hej,
  Jeg er ny læser hos dig og fandt dig via din gamle blog, hvor du har lavet det gode mønster på ballerina-hjemmesko.
  Jeg skal ind efter garn i morgen, for mine fødder fryser ;o)

  Klem fra
  Mette

  ReplyDelete
 3. Håper dere er friske - vi hadde det hele familien for noen uker siden. Ikke artig... Nydelige bilder du har funnet fram. Det er så mye inspirerende og fint som lages rundt omkring at jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte... blir litt for ofte sittende foran PC istedet for å lage noe. I kveld skal jeg ha en date med Stoff og stil katalogen!

  Klem fra Marthe

  ReplyDelete
 4. Sikke nogle fine billeder. God bedring til jer alle :-)

  ReplyDelete
 5. For en herlig blogg du har! Merker at jeg kjapt kan bli en ivrig tilhenger av denne!

  ReplyDelete
 6. Nu kom jeg da lige ad omveje herind - og hvor er jeg glad for det...du har da en fantastisk, dejlig blog - glæder mig til at følge dig.

  kh
  Trine

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!