Tuesday, February 16, 2010

over 1700!

 

Først av alt må jeg si tusen takk til Helle som har bloggen En fugl i hånden for den utrolig søte nåleputa. Jeg vant den i en give away hvor de tre først som kommenterte vant en gave, mot at man forplikter seg til å selv gi en gave videre til 3 andre. Jeg er ennå i tenkeboksen på hva jeg skal finne på å lage... Det hadde jo forsåvidt vært veldig enkelt å lage noen øredobber eller knapper, men jeg får se. Har dere forslag til hva dere hadde villet ha i gave i en slik give away? Uansett kommer det til å dukke opp en slik gave i bloggen min om ikke lenge, ikke denne uka tror jeg, men snart! Så følg med Ü
Også må jeg jo si at jeg var helt overveldet over antall besøkende på bloggen min forrige uke! Over 1700 treff på bloggen er mange ganger mer enn det har vært noensinne! Tusen takk for besøk og kommentarer alle sammen.


Jeg har hatt en liten blogg-pause i helga, ikke egentlig noen spesiell grunn, bare mange ting som foregår i hjemmet. Nytt gulv i gangen, bollebaking til fastelaven, slike hverdagslige, koselige ting! Også har jeg tatt frem den eneste Paumes-boka jeg har, Childrens rooms Stockholm. Skulle så gjerne ha innredet et barnerom med en lignende stil! Fint å få litt inspirasjon da. Men det ligger nok ganske langt frem i tid altså!
I won this cute pincushion from En fugl i hånden in a pay-it-forward give away, and now I have to decide on what to make for my own pay-it-forward. This weekend was a no-blog-no-internet weekend, sometimes it is good to have some time off I think. I had time to sit dowm with my only Paumes book (Childrens rooms Stockholm), looking for inspiration for a childrens room.

6 comments:

 1. Nydeleg nålepute! Så heldig du er! :)

  ReplyDelete
 2. GRATULERER Guro :) wow, 1700 på en uke - fantastisk!

  Så koselig med gave-give away :) Du har nå så mye å velge i: ørepynt, lavendelbabuschkaene, eller kanskje en hekla lue eller ballerinatøfler hvis du vil ta i litt ;)? Du finner nok på noe.

  Jeg har lenge hatt lyst på den Paumes-boka om skandinaviske (svenske) barnerom. Hehe, rart å dra til Japan for inspirasjon på "skandinavisk stil" da, - men det er jo så mange fine bilder i den :)Ja jeg kunne forsåvidt tenk meg alle bøkene da....

  ReplyDelete
 3. Paumes bøgerne er SÅ gode. Jeg har nogle stykker og jeg elsker at nær-læse dem. Der er tons-vis af inspiration at hente. 1700 -wow, det er mange:-)

  ReplyDelete
 4. Gratulerer både med masse treff og søt nålepute! Boka ser spennende ut.

  ReplyDelete
 5. Hei.
  Dette gjelder et spørsmål om lua du har på den gamle bloggen din (http://www.theartzoo.com/crochet-sage-green-beanie/), jeg lurte litt på om du har oppskriften til denne lua liggende, for jeg kunne selv tenke meg å lage en slik. Nydelig nålepute å gratulerer med 1700.

  Hvis du har oppskriften så hadde jeg blitt veldig glad for om du sendte den til meg på mail (anette-e-93@hotmail.com), men jeg forstår godt om du ikke ønsker å dele den også. Det er jo fint å ha noe for seg selv :)

  Mvh
  Anette Eide

  ReplyDelete
 6. Hei!

  Tusen takk for kommentarene, det er så koslig at dere tar dere tid til å skrive noen ord.

  Anette: Den bloggen og det mønsteret du refererer til er desverre ikke min blogg. Du finner link til alle mine mønster på denne bloggen. Lykke til i mønster-jakta!

  Janicken: Ja, det er ganske søkt å kjøpe ei japansk bok for å få inspirasjon fra skandinavisk interiør! Ü

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!