Friday, December 4, 2009

ikke lenge igjen...




(kjøpt hos søstrene grene)
Det har skjedd svært lite på håndarbeidsfronten den siste tiden, men jula kommer snikende nå, og har også begynt sitt første forsiktige inntog hjemme hos oss. På en snartur til oslo kom jeg meg en tur på søstrene grene, noe som resulterte i at fluesopper og røde ting med hvite prikker var i flertall i bagen min på vei hjem igjen. Forøvrig ble jeg overrasket over nille-følelsen jeg fikk i butikken, men billig og fantastisk fin julepynt fikk meg snart til å innse at dette var drømme-nille!


 (kjøpt fra Nettpynt)
Det er utrolig mye som foregår i blogger rundt omkring nå i desember. Jeg følger med på kalenderen hos fryd+design, og heklekalenderen til erica laurell. Hva følger dere med på i bloggland nå i desember?

Not much time for crafting these days. Christmas is getting closer and I have bought a few new Christmas ornaments this year. I have noticed that quite a few bloggers find the time to have a Christmas countdown, two of my favorites are fryd+design and erica laurell (crochet patterns in swedish).

3 comments:

  1. Hadde ikke sett Fryd-kalenderen, takk for tipset! Smilerynker - http://smilerynker.blogspot.com/- har også adventskalender, og en morsomt og livsbejaende blogg.

    ReplyDelete
  2. Den turkise julekula var skikkeleg augesnop! Mmmm...

    ReplyDelete
  3. takk for tips! Den heklebloggen var jo reine skattekammeret! :O)

    God sundag til deg.

    *klem*

    ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!