Friday, January 3, 2014

tilbakeblikk 2013


2013 står for meg som året med de store forandringene. Det føles som en evighet siden vi bodde i Danmark, men egentlig er det jo bare et halvt år siden vi flyttet tilbake til Norge. Når jeg ser de glade fargene, og det sterke lyset i bildene fra det jeg har sydd i Danmark, kjenner jeg et lite stikk av lengsel. For et herlig land, og for en fin tid! Jeg prøver å minne meg selv på at vi hadde utfordringer da vi bodde der også. Så absolutt! Men så husker man jo helst mest det positive, når man har fått litt avstand? Jeg fikk ihvertfall litt tid med symaskinen i Danmark-tiden. Jeg har faktisk ikke pakket den ut siden vi kom tilbake til Norge... Det må jeg få gjort noe med i året som kommer!


Når det kommer til strikking og hekling føles det ofte som at jeg ikke får laget noen ting. Jeg starter bare på noe nytt, istedet for å fullføre.... Men når jeg ser det sånn samlet, så er det ikke så ille. Ikke den helt store produksjonen, men litt har det blitt! Mye luestrikk faktisk, og det er kanskje fordi det er så enkelt og greit. Det liker jeg! Og når det kommer til farger, så er det liten sammenheng ser jeg. Bortsett fra at det er mange av dem Ü Et fargerikt år, på alle plan!
I året som kommer har jeg mye spennende (og litt skummelt) foran meg. Igjen er jeg på leting etter ny jobb. Universitetsbransjen lokker ikke med mange faste stillinger for tiden dessverre. Jeg føler veldig på at jeg kunne tenkt meg å ha en litt mer stabil jobbsitusasjon i noen år nå. Så vi får se hva det neste året bringer. Fra og med mars står jeg antakeligvis uten jobb ihvertfall, skummelt!
Jeg ser frem til å kanskje på nytt ha et kreativt samarbeid med mine julemarked-venner, og gleder meg til nye kreative prosjekter!
Følg meg gjerne på instagram og pinterest. Jeg gleder meg til å følge med videre i bloggverdenen. Det er helt utrolig hvor mye inspirasjon jeg får fra andre bloggere. Tusen, tusen takk til alle som vil følge med på min lille blogg ♥

17 comments:

 1. Så masse flott du har laget - gleder meg til å følge deg videre i 2014 :)

  ReplyDelete
 2. Så mye fint du har laget i 2013! Gleder meg til å følge deg videre!

  ReplyDelete
 3. Så utrolig mye fint og variert du har laget i 2013! Gleder meg til å følge deg i 2014 og til flere kreative krumspring sammen:-) Jeg krysser fingre for at det ordner seg med jobb og tror fortsatt at jeg er sanndrømt;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi får nok noen kreative samarbeidsprosjekter i det nye året også. Hodet jobber på spreng ihvertfall ♦♦♦

   Delete
 4. Hei Guro :)

  Jeg må først få takke deg for den hyggelige kommentaren inne hos meg.
  Blir varm om hjertet :)

  Du har virkelig lagd mye fint i 3013 !!!
  Jeg liker så godt å følge deg og dine fine bilder, både her og på Instagram.
  Gleder meg til fortsettelsen :)

  Ha en fin kveld
  Janne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er fint å kunne følge hverandre både på blogg og instagram. Jeg gleder meg også til fortsettelsen!

   Delete
 5. Så fin, lys og lett blogg du har! Fine strikkeprosjekt har du også. Lykke til med jobbsøkingen i mars!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ♦ Tusen takk! Nå har jeg oppdaget din fine blogg, så den blir jeg å følge videre ♦

   Delete
 6. Fint å lese om deg og se alt det fine du lager. Lykke til med jobbsøking, husk at ting har en tendens til å ordne seg :)

  ReplyDelete
 7. Heisann! No er eg også tilbake i bloggland, og her er det kjekt å vere! Takk for inspirasjon, og eg trur jammen du skal ha litt av æra for at eg har våga meg frampå igjen… Du inspirerer!! :)
  Lukke til med det nye spennande året! -og du, du MÅ finne fram igjen symaskina di snart! Mi stod pakka bort i eit halvår også, men på plass i nytt syrom fryyyydar eg meg over å sy igjen! Det er stas! Kanskje den får fast plass i nyhuset ditt..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Det der tror jeg må være den absolutt fineste kommentaren jeg har fått i hele min tid som blogger. Så utrolig koselig å få høre Ü Nå ble jeg glad! Og jeg er veldig glad for å se deg tilbake i bloggland!!

   Delete
 8. Så mye fin du lager! Inspirerende blogg :D

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!