Tuesday, August 13, 2013

endelig tilbake kjære venner!

Etter nesten to måneders sommerferie fra bloggen, er det på høy tid å bryte stillheten. Ahhh, godt å være tilbake! Og selv om det har vært stille på bloggen, så har det skjedd ting i kulissene. Små ting, større ting og STORE ting. Vi har byttet land, og er tilbake i Norge nå. Ungene har akkurat begynt i barnehage og SFO, jeg har fått (midlertidig) jobb, og VI HAR KJØPT HUS! Oioioi, ikke hadde jeg trodd at det skulle gå riktig så fort, under 2 uker etter vi var tilbake i landet hadde vi kjøpt hus. Vi overtar snart, og har begynt å brette opp ermene. Det er nemlig mye som skal gjøres. Ikke akkurat en perle av et hus innvendig.... men kanskje en uslepen diamant? Jeg liker å tenke sånn på det Ü
Jeg vet at det antakeligvis blir mindre tid til hekling og strikking i tiden som kommer, og derfor prøver jeg å få klar noen babygaver før det braker løs. Jeg er tilbake til vest-hekling, og denne her lille saken tok vel ikke mer enn noen dager å fullføre. Garnet er Pickles Cash Yak, og jeg må si at jeg ikke ble helt venn med garnet. Det kjennes litt, uhmmh, merkelig, akkurat som at det skulle være litt bomull eller syntetiske fibre i det. Det er det ikke altså! Og jeg er spent på hvordan den blir når jeg skyller den opp. Men til å hekle med synes jeg ikke det var det beste. Mykt er det ihvertfall, helt klart!

Jeg lover at jeg er tilbake nå, og håper alle bloggvenner har hatt en fin sommer. Høst er tid for håndarbeid og kreativitet, så jeg ser frem til å lese blogger igjen!


26 comments:

 1. O, I really like this one! (why do you not use crochet with an ergonomic crochet hook? it works great and very quick and it is so much softer for your hands)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I actually tried an ergonomic hook, but it just felt wrong! Maybe I should give it another go Ü

   Delete
 2. Kjempe søt vest, velkommen tilbake og ikke minst gratulerer med nytt hjem :)

  ReplyDelete
 3. koselig å lese blogginlegg fra deg igjen og ikke minst godt å ha deg tilbake på rett plass:-)

  Så skjønn vesten ble:-) Er knappen fra svigermorsamlinga?

  Gleder meg til å følge med videre på både husprosjekter og hobbyprosjekter (og jobbprosjekter;-))! Fin tanke at huset er en uslepen diamant! Og i dine kreative hender så kan det jo ikke bli annet enn en perle til slutt?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Skjønn vest, på en litt sånn raggsokk-aktig måte... *humre*
   Knappen er fra svigermorsamlinga, ja. Sååå mye fint!

   Delete
 4. velkommen tilbake! har ikke prøvd garnet, men det ser jo iallefall veldig pent ut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk! Jo, tja, jeg får litt raggsokk-assosiasjoner av fargen, jeg... Hehe, kan vel si at garn-nett-shoppinga mi ikke klaffet helt 100% denne gang...!

   Delete
 5. Gratulerer med nytt hus og godt å ha deg tilbake på bloggen :)

  ReplyDelete
 6. Så utrolig fin den ble! Lurer på hvor man kan finne mønster på en lignende vest?! Gratulerer med nytt hus, spennende :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akkurat dette mønsteret eksisterer dessverre bare i hodet mitt... Jeg må kanskje bare få fart på meg og skrive ned et mønster.... My Recycled Bags har et mønster som ligner litt: http://www.myrecycledbags.com/2010/12/20/ana-sweater-shell/
   Jeg har brukt vanlig fastmasker på fronten, også halvstaver i ribbehekling på ryggen (hekle i bakerste maskeledd). Ryggen er bare et rektangel.

   Delete
 7. Koselig at du er hjemme på bloggen igjen :-) Gratulerer med huskjøp!
  Vesten ser flott ut :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk! Er koselig å være tilbake når man får så mange fine kommentarer Ü

   Delete
 8. Rigtig sød vest, den ser god varm ud til de kølige dage som er på vej. Og velkommen tilbage, glæder mig til at læse med her igen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk! Tror nok den skal være god til en ny liten gutt som ikke er født ennå ♥

   Delete
 9. Velkommen tilbage :) Og sikke en lækker vest! :D

  ReplyDelete
 10. Velkommen tilbake og gratulerer med hus! Stas :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk!! Gleder meg til å gå igang med å lage et nytt hjem ♥

   Delete
 11. Der er du! Flottings! Lykke til med hus, det blir spennende. Og du for en skjønn vest :-)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!