Thursday, June 6, 2013

sommerfin i skjørtSommervarmen gjør meg til en lat og dårlig blogger. Men jeg nyter det til fulle! I sommervarmen kan det være greit med et luftig skjørt, også når man bare er 1 år. Skjørtet laget jeg til mitt tantebarn, men lillepia her i huset stod klar til å få det på da hun oppdaget det. Avtalen var at hun skulle få prøve det, også skulle vi gi det bort. Jeg ante at det kunne komme til å bli problemer, men det gikk forbausende bra. Kanskje fordi hun er så glad i sitt lille søskenbarn? Skjørtet er sydd i et tynt stoff fra Stof2000, og kantet med gullkantebånd fra samme plass. Kantebåndet var slett ikke samarbeidsvillig, så skjørtet ble nok ikke heeelt perfekt, men pyttsann. Kommer ikke til å kjøpe mer av kantebåndet, det er ihvertfall sikkert. Det var veldig tynt, syntetisk og fliset seg opp bare jeg så på det. Men et dusrosa skjørt med stjerner og gullkant kan jo ikke bli feil til ei lita snuppe (selv med små skjønnhetsfeil...). Håper hun kan bruke det litt i år, og ihvertfall til neste år!

8 comments:

 1. Gorgeous, she looks like a 'little twinkle star' :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! This was made as a gift, but she had a hard time letting it go. And I can understand that it was har for her: stars, soft pink and gold, what little girl wouldn't love that?

   Delete
 2. Så søtt skjørt :) Fint om du blåser litt av den gode varmen dere har over til meg her i Sør-Norge, for det er akkurat litt for kaldt her. I går hagla det... ;)

  ReplyDelete
 3. Fine pia i et veldig fint skjørt! De andre du at sydd er også superfine. Elsker stoffet i forrige innlegg! :)
  Det blir en fin gave å få- stjerneskjørt med gulkkant!klem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, enig, stoffet på det forrige innlegget er utrolig fint, og jeg er SÅ glad for at jeg fikk laget et skjørt til henne av det. Kanskje finnes det mer i etsy-butikken?

   Delete
 4. Kjempe søtt skjørt !!
  Herlig med den gullkanten på syns jeg :)
  Fint skjørt under her også.

  Kos deg !
  Janne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk! Ja, gullkanten gjorde seg, men som sagt: den var vanskelig å sy fint på, så aldri igjen!

   Delete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!