Monday, May 13, 2013

vårfølelse


 

 

  

Det er noe helt spesielt med vår synes jeg. Og våren her i Danmark er virkelig fin. Akkurat nå blomstrer det overalt. Kanskje en selvfølge for mange som bor i mindre polare strøk, men for meg er det helt utrolig. Jeg stopper og tar bilder av blomster og trær, og nyter kaffekoppen ute i sola, mens jeg undrer på hva jeg har i vente når vi kommer tilbake til Norge... Jeg hadde en midlertidig stilling da vi flyttet hit, som tok slutt da vi reiste, og nå er jeg på leting etter en ny jobb. Det er sørgelig lite å søke på (som i ingenting!), så jeg prøver å reklamere litt for meg selv til potensielle arbeidsgivere (noe jeg synes er en smule ubehagelig...). Vi skal flytte til en ny plass, litt utenfor Tromsø, og jeg er også spent på hvordan vi kommer til å få det. Vi skal leie hus i første omgang (det er rett og slett ingenting til salgs der for øyeblikket), og vi er lettet for at det har ordnet seg med bolig. Storebror skal begynne på skole, og få nye venner. Og jeg krysser fingrene for at alt skal falle på plass, og bli bra! Nye begynnelser!
Her er noen bilder med vårfølelse fra instagram. Jeg er der, men foreløpig er det kun for familie og venner siden jeg deler mange bilder av mine barn der. Planen er å åpne den når vi kommer tilbake til Norge, og ta vekk bildene jeg synes blir for private. Da skal jeg nok bli en deltakende "instagrammer", jeg også. Jeg har planer om å lage en fotobok av alle bildene fra tiden her i Danmark fra instagram-kontoen, og vurderer å bruke Blurb. Noen som har noen tips eller erfaringer?

18 comments:

 1. Herlige vårbilder! Masse lykke til med forflytning, jobbsøk og alt - det ordner seg helt sikkert kjempefint :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk! Håper det skal gå høvelig bra Ü

   Delete
 2. Oh so beautiful, really beautiful.

  P.S. Enter my awesome giveaway http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.ro/2013/05/giveaway.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much. I will check yout your giveaway Ü

   Delete
 3. Fine, stemningsfulle bilder:-)

  Våren er nok noe HELT annet der enn her hjemme i polare strøk! Sånn sett vil du kanskje sette mer pris på det og nyte det på en annen måte enn Københavnere vil?

  Jeg krysser fingrene for at ting vil falle på plass. Noen ganger er det bra med nye begynnelser.

  Klem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tror så absolutt vi setter mer pris på alt, ja Ü

   Delete
 4. Yikes! Og så vi som skulle drikke kaffe! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikke for sent! Vi reiser i slutten av juni.

   Delete
 5. Misunner deg litt våren kjenner jeg, ikke mye av den langt mot nord. Vi har også tenkt på å flytte til Tromsø-området etter hvert, blir spennende å høre hvordan det går med dere. Lykke til!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så spennende at dere har flytteplaner!

   Delete
 6. Jeg vil også ha en lun vår her hjemme. I natt hagla det... Likte godt de hjemmelaga hårstrikkene under. Ser jeg kommer til å trenge noen strikk til jenta mi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er deilig å ha en sånn vår, ja. Vet jo hvordan det er der vi kommer fra (selv om det er riktig så fint akkurat nå der!).

   Delete
 7. Deilige bilder :) Lykke til på jobbjakt- jeg kjenner følelsen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk! Ikke så artig nei....men jeg kan vel heller ikke regne med at en jobb skal komme rekende på ei fjøl...!

   Delete
 8. Astrid på HeiAstrid bruker Blurb, og vet hun er veldig fornøyd. Hun har skrevet et par innlegg om det.

  Storebror her kjente ingen da han skulle begynne på skolen, men det har jammen gått seg til! Satser på det går like knirkefritt for din gutt også!

  Spennende med ny start!

  Ps: Jeg skulle gjeeerne ha fulgt deg på IG! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for tips!
   Jeg sier ifra når jeg åpner kontoen min Ü

   Delete
 9. Du står verkeleg framfor ei spennande tid! :) Flytting er jo spennande i seg sjølv, og det samme er skulestart. Og jobbjakt er jo ganske nervepirrande også. Eg forstår godt at du er spent, og håpar du greier å nyte vårdagane no for fullt! Det ser jo sånn ut, i alle fall! ;)

  Vi har nettopp kjøpt oss hus, og står oppi den fasen der rekkehuset skal fiksast og ryddast og tømmast og selgast, men heldigvis har vi jobb og skule og barnehage som før. Det er godt. :)

  Ha ein finfin dag, Guro!
  klem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi nyter virkelig ja! For oss er jo dette som sydenferie Ü Lykke til med salg!

   Delete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!