Wednesday, May 8, 2013

hvor blir alle hårstrikkene av?For dem som har småjenter er kanskje dette et kjent problem? Man sender dem til barnehagen med strikk i håret, og de kommer tilbake uten... Jeg tror man bare må regne hårstrikk som ren forbruksvare i en periode. Ihvertfall, vi hadde gått helt tom for hårstrikker, og jeg tenkte: Nå må jeg en tur på HM for å kjøpe nye.... Men så kom jeg på at jeg hadde både strikk og fine perler liggende! Og vips, ny og fin hårpynt! De store perlene trenger nok en kraftigere strikk, og egner seg bedre til tykkere hår, men de små var helt perfekt. Halvparten er selvsagt forsvunnet allerede, men jeg kan alltids lage flere. De fine perlene har jeg bestilt fra etsy-butikken CuteCornwall.


10 comments:

 1. Hei.
  Bloggen din er bare kjempeinspirerende! Du er så kreativ!
  Det med hårstrikkene kjenner jeg meg veldig igjen i, har tre jenter selv. De må jo ha sinnsykt mye strikk til overs i barnehagen;-)
  Hvilken størrelse er det på de minste perlene?
  Ha en fin dag videre:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Å, tusen takk! For en koselig kommentar Ü
   De minste perlene er 12 og 14 mm. De store (hvis noen skulle lure på det) er 28 mm.

   Delete
 2. Hihi, kjenner meg ikke akkurat igjen i den problematikken - men hårstrikkene var kjempefine! Du kommer nå altså på så mange kreative ideer. Savner deg og din inspirasjon:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nei, den problematikken har du vært skånet for Ü Finner ikke noe tilsvarende for gutter, med mindre de kler av seg sokkene hele tiden (noe lillesnuppa også gjør...). Savner vårt kreative fellesskap Ü

   Delete
 3. ja, hvor blir de av? Våre forsvinner også!Blir litt bedre når de begynner på skolen :)

  Nå ga du meg en super idé - skal jammen lage egne hårstrikk med perler i, har mye av det :) Dine ble kjempefine, takk for inspirasjonen ;)

  Nyt sola, i dag snør det her! Er meldt sol fra i morgen av da, så vi håper at dunjakka kan pakkes bort for godt snart ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Får håpe på litt bedre vær nordpå også! Her har det styrtregnet i dag, det har til og med vært litt lyn og torden. Det rare (for oss) er jo at man fortsatt kan gå ut i t-skjorte Ü

   Delete
 4. Takk for enda en knall idè :)
  sitter på jobb i dag (når alle andre har fri) og da er det ekstra stas å planlegge "krea-mys" til i ettermiddag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stakkars deg da, som må være på jobb på en fridag.
   Perler er jo noe de fleste av oss har liggende endel av... Strikken knyter jeg, også drar jeg knuten inn i perlen.

   Delete
 5. Knallfine perler på strikkene! Perler er det i fleng her, men enn så lenge venter jeg på at motivasjonen for å ha hårstrikk i håret kommer hos frøkna. Men DA!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, som sagt, de blir bare i håret ei lita stund før de er søkkvekk! Men mi lillemor har allerede perioder hvor hun absolutt skal ha strikk i håret. Så da er det lurt å ha mange Ü

   Delete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!