Monday, January 7, 2013

sukkertøyfargerFine pastellfarger til håret, laget på en liten halvtime. Det er så fint å ha slike på lur som smågaver, men jeg har en mistanke om at alle disse forsvinner til ei lita pynteglad jente Ü Av og til er det utrolig fint å lage noe på 1-2-3, og da er dette et veldig passende prosjekt. Slike hårspenner i alle farger finner dere hos Colorhouse på Etsy, og blomster til å lime på finnes i utrolig mange varianter, bare gjør et søk på etsy. Og vips, så har dere også hårspenner på 1-2-3!

8 comments:

 1. Takk for brilliant ispirasjon og linker - disse ble supre venninnejulegaver for minime :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk Ü Jeg har bestilt blomster fra denne selgeren: http://www.etsy.com/shop/JewelrismINTBasic
   Fine farger og godt utvalg!

   Delete
 2. Så inspirerende !
  Syns de var utrolig fine.. flotte gaver dette :)
  Pleier nesten alltid å ha blomster i håret på sommeren.

  Ha det fint
  Janne

  ReplyDelete
 3. Så søte :) Fine farger - liker spesielt godt den mintgrønne.
  Lurt å ha et lite lager av smågaver :) Jeg har kjøpt en pose magneter som skal limes bak all Hama-perlekunsten som produseres i huset :) Forhåpentligvis populært hos spesielt interesserte - som besteforeldre, tanter og onkler ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. God idè! Her produseres det ikke så mye perlekunst, men kanskje om et år eller så?
   Magnet bak disse blomstene hadde nok vært fint det også! Kanskje jeg skulle vurdere det? Måtte ha noen små magneter da.

   Delete
 4. Takk for inspirasjon - nok en gang! Dette er jo virkelig en super gaveidé! Er så lett og raskt og lage også kan det jo faktisk brukes til noe! Så forresten at Søstrene Grene har begynt å selge slike resinblomster.

  Jeg og Alice ber forresten om at du ikke kommer med noen gode ideer og shoppingtips i februar og mars da vi har kjøpestopp...hihi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, vi trenger altså ALL shopping- og kreatips nå i januar! Så kan vi hamstre for å klare oss gjennom de tunge vintermånedene :)

   Delete
 5. Så fine spenner og herlige farger. Takk for fin kommentar på bloggen, hyggelig! Olli er mye bedre nå, måtte få en andre kur med antibiotika. Så når den er over håper vi det er lenge til han får det igjen. Sykdom er alltid kjedelig, men det hører til årstiden. Godt nyttår til dere!

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!