Wednesday, January 9, 2013

se mine (ønske)kjole


Photo: Shabby Apple


Photo: Modcloth


Photo: RuchePhoto: Lace affair

Jeg liker kjoler som ser litt vintage/retro ut. Skulle gjerne hatt et helt klesskap med gamle kjoler, men jeg synes det er vanskelig å finne på bruktbutikker og loppemarkeder. Dessuten er det ofte ganske små størrelser hvis man først finner noe man liker. Da blir redningen nettbutikker som selger vintage-inspirerte kjoler. Over her er det linker til de butikkene jeg liker best. Av disse har jeg bare bestilt fra LaceAffair (gjett om jeg var bittelitt flau når jeg hentet pakken på posten? "Det er en kjole altså!!"). Men jeg drømmer om flere kjoler, og blir ofte veldig fristet! Har du noen gode nettbutikker som selger vintage-inspirerte klær å anbefale? Bildet under her viser kjolen som jeg har.

Photo: LaceAffair


9 comments:

 1. oi oi her var mye flott!! Umulig å ikke bli fristet!

  ReplyDelete
 2. Herlige drømmekjoler - lengter til vår og sommer :)
  Supert tips om de hårspennene under - slike vil jeg prøve å lage. Hva slags lim bruker du?
  :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg bruker E6000, et lim jeg har kjøpt på etsy, se her for eksempel: http://www.etsy.com/listing/35687955/1-tube-of-e6000-craft-glue-mini-size?ga_search_query=E6000 Synes det er lett å jobbe med, det tørker på et døgn, og man kan rette på det man har limt i noen minutter etter at man har hatt på lim. Ikke så farlig å få på fingrene som superlim heller!

   Delete
 3. Kjempesøte kjoler! :-D
  Hvis du er innom Oslo bør du ta turen til ManIllusion på Grünerløkka. Ja, de har undertøy *knegg* innerst i butikken, men ytterst er det superfine kjoler - nye, i gammel stil. Litt pinup-fasong, fine for damer med former (og sikkert for dem uten også!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for tips! Skal prøve å få tatt en tur ved neste oslo-besøk :) som ikke er så alt for langt unna (jippi!!!!).

   Delete
 4. Sukk...for noen fine kjoler!! Har, som du vet, kun bestilt fra Ruche. Veldig fornøyd med de. Har flere ganger vært på nippet til å bestille fra ModCloth. Så mye fint og digger at det postes så mange kundevurderinger av klærne deres der:-)

  ReplyDelete
 5. På kjoledamen.no har de masse flotte kjoler! Har ikke kjøpt noen enda, men har planer om det i nærmeste framtid.
  Finfin blogg du har!

  Sara

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!