Monday, October 8, 2012

cph
 Himmel og hav, å vandre rundt langs Strøgets gater en helt vanlig formiddag, det føles som å være sluppet fri i en skattekiste! Jeg kikket innom alt for mange fristende butikker, endte opp med å bli totalforvirret, og kjøpte neste ingenting... Fordelen er jo at jeg kan dra tilbake når jeg måtte ønske Ü Retrovilla ble så fristende for meg at jeg kjøpte en meter tapet uten å vite hva jeg skal bruke det til, det samme gjelder de to søte håndtakene. For en fin liten butikk! Med et enormt utvalg gamle tapeter. Selvfølgelig er det allerede viden kjent i bloggland, men det er jo noe helt annet å stå der og se på alle de fine tapetene. Rett over her ser dere "rotehjørnet" i butikken, som jeg syntes bare var veldig sjarmerende. Den eneste andre plassen jeg kjøpte noe var Sommerfuglen. Jeg hadde håpet å finne Madelinetosh-garn der, men det hadde de ikke, så da ble det med et nøste dyrt nesten-neonrosa angoragarn fra BCgarn.
Tusen takk til dere som har lagt igjen kommentarer på forrige innlegg. Tenk at jeg er så heldig at noen faktisk leser bloggen, selv om jeg har vært en usedvanlig slapp blogger i det siste... Jeg tar gjerne imot tips til hva jeg burde se, gjøre og hvilke butikker som er verdt et besøk!

11 comments:

 1. Åhh, eg og vil til Danmark! For ein fantastisk butikk :D

  Tusen takk for at du deler :)
  Ha ei fin veke1

  ReplyDelete
 2. Hvis du vil i strikkecafe så prøv ude hos Rasmilla om torsdagen, det er SÅ hyggeligt :-) (se mere på rasmilla.dk)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det hadde vært kjempegøy! Nå har vi veldig mye besøk, men i desember vil det kanskje være mulig å få til Ü

   Delete
 3. Oh, lekre saker :) Fristende å sitere reklamen om hvordan det er å være norsk i Danmark - men ja, det ER deilig. For danskene er så gode på det vi savner i Norge: kvalitetsklær til barn og voksne, kvalitetssko, fine saker og ting - nytt eller brukt - design (ikke minst), koselige butikker, økologisk mat.....lista er lang. Jeg ser at du koser deg :)

  Hyggelig med bloggeinnlegg, ta oss gjerne flere ganger med ut på vift :)

  Klem

  ReplyDelete
 4. Jeg drømmer også om å kunne fysisk titte inn hos Retro Villa...men det blir nok ikke med det første :) Enig med Momoko - kos deg med koselige butikker og økologisk mat :)

  ReplyDelete
 5. Så fint du har det,- langt der sør :)

  Vi blir så glade når du blogger - og får se shoppingutbyttet ditt. Herlige farger og fine ting! Man trenger ikke ha et konkret mål for et prosjekt når man kjøper stæsj - de pynter jo opp helt av seg selv :)

  Kos deg videre, vi savner deg :)

  ReplyDelete
 6. Åå, for noen herlige skatter du har funnet! Blir så glad når du oppdaterer:)

  ReplyDelete
 7. Du! Jeg kom på en ting! Jeg var i Køben med en venninne for to år siden, og da var vi på et bruktmarked på Carlsberg bryggeri, i en av de gamle tappehallene deres! K J E M P E G Ø Y ! Vi gikk rundt i timesvis og kikket :-D Så prøv å finne ut når det er! Vi var der i slutten av oktober eller muligens et stykke ut i november, tror jeg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk for tips, det skal jeg absolutt sjekk!

   Delete
 8. Enn å være så heldig å få flytte til Danmark for en periode :) Håper dere blir å trives. Gleder meg til å følge med på bloggen.

  ReplyDelete
 9. Limonade på Frederiksberg, need I say more...

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!