Thursday, June 14, 2012

favoritt-deling!

1. Mustard bow dress (Pinterest/Original kilde)
2. Organic leaf cardigan (Pinterest/Ravelry)
3. momoko: Kortbukse til baby (Pinterest/Original kilde/Ravelry)
4. ponnekeblom's another flowerdress (Pinterest/Ravelry)
5. Sett farge på hverdagen, tilsett kakestrøssel i kakerøre/pannekakerøre! (Pinterest/Original kilde)
6. The Nala Slouchy pattern by Heidi May (Pinterest/Ravelry)

Linker til Ravelry krever pålogging (gratis konto)

Det snegler seg avgårde med kreative prosjekter, men det går ihvertfall fremover! I mellomtiden kan det vel ikke være helt stille på bloggen? Da kan jeg heller sende dere videre til andre kreative mennesker. Alle bildene over her er hentet fra min Pinterest-samling. Gammelt nytt for dere som følger meg, men det er kanskje ikke så mange?
Uansett synes jeg det er en god idè å vise frem det man blir inspirert av? Og å ta vare på flinke bloggere, som deler så mye kreativt! Så her kommer noen flere:

* Jeg venter med stor spenning på e-boken CentiLong som damene bak bloggene Rappedikke og Karlssons Kludeskab skal gi ut snart. Nydelige bilder fra denne kommende syboka!
* momoko gir bort ei herlig kortbukse til baby på bloggen sin (bilde nr 3 over her).
* Nydelig sommerkjole fra Skrekk og gru.
* Retro skjorte fra AvMeg.

Kommer snart tilbake med noe egenprodusert!

8 comments:

 1. Tusen hjertelig for den fine omtalen :) Setter stor pris på å være med i dine favoritter :)

  Vi må ha en krea- kveld snart :) Hva med en sykveld, der vi møtes med våre kjære symaskiner, litt tøy og gode ideer? Har flere ting jeg vil sy, men som jeg gjerne skulle diskutert litt først.....

  Har en annen plan for oss også, men det må vente til offshore-pappaen er hjemme. Vi kan ha kreativt verksted med våre to største håpefulle :) Det tror jeg de hadde likt

  Ha en fin dag videre!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt klart! Krea-kveld må vi ha, og også verksted med de to største, det hadde vært stas! Tenkte litt på om jeg kunne ta meg en tur til deg på mandag? Skal sjekke her hjemme om det passer, så kan jeg sende deg ei melding Ü

   Delete
 2. Takk for inspirasjon og blogganbefalinger:) God helg!

  ReplyDelete
 3. Mye fint! :)

  Mannen kom hjem med sennepsgult nett fra konferanse sist uke. De er plutselig blitt veldig oppdaterte disse kara. Spørs om det ikke ligger en kvinnehånd bak ;)

  Ja, den kreativiteten går opp og ned mellom bakkar og berg. Bra det, så blir det ekstra morro når den er på vei opp igjen.

  Fin helg!
  Siw

  ReplyDelete
 4. Tusen takk for gratulasjoner og kjede-seg-tips! Det komemr godt med :) Og blogger leser jeg alltid, og din er på listen over de jeg alltid sjekker med en gang den er oppdatert! Du lager så mye fint og har så glade og friske fargekombinasjoner! Er ikke alltid så god på å legge igjen kommentarer - men vit at du inspirerer :) Ha en finfin helg!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var en veldig koselig kommentar! Nå kommer jeg til å smile resten av dagen Ü Har det på samme viset som deg med kommentarer... det er så hyggelig å få dem, men er ikke alltid like flink til å gi dem.

   Delete
 5. Supert med inspirasjon! Du er forresten en utømmelig kilde til inspirasjon, men det visste du vel;-)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!