Monday, April 2, 2012

småpusk-hårrusk


Nye hårkliper (eller hårklemmer sier kanskje noen?) og ringer har sett dagens lys. Dette er et samarbeidsprosjekt som storebror og jeg har hatt. En av de solrike siste dagene satt vi inne og laget småpynt. Vi har nemlig startet påska med sykdom, men da kan vel fortsettelsen bare bli bedre? Lillesøster fikk seg ny hårpynt, men det er slett ikke lenge det får være i håret Ü Jeg er storfornøyd med resultatet, og gleder meg til å bruke en ny ring med småblomster. Både storebror og mamma blir påskefin i år! (lillesøster også, hvis pynten får være i fred!). Ellers er huset sørgelig lite påskepyntet, men vi starter jo egentlig ikke påskeferien vår før på torsdag, så da er det fortsatt tid.
8 comments:

 1. Kjempefine!! Her sitter heller ikke hårpynten særlig lenge i...med mindre lillesøster har fått sette den i selv;)

  God bedring og god påske!

  ReplyDelete
 2. Veldig søte hårkliper! Har hørt rykter om at tanter gjerne har klipene lenger i håret, men hvem vet? bør prøves ut :))

  ReplyDelete
 3. Så fine kliper og ringer! Dere er jammen meg flinke - ikke minst den lille hjelperen din :) Kanskje vi må ha et aldri så lite hobbyverksted en dag, med våre to største håpefulle? Tidlig krøkes og alt det der..... :)

  Takk som byr, snille du, en av de småblomstrete ringene med blått i seg hadde gjort seg fint på hånden min :) De var tøffe!

  Påskeklem :D

  ReplyDelete
 4. Jeg må si jeg virkelig digger at du har laget disse hårspennene med storebror. :) Gleder meg skikkelig til å lure med meg Mu på hobby-prosjektene mine. Som mer en assistent og ikke bare en garnroter slik han er nå. ;) Men skulle man noengang trenge en haug med sammenfiltra garn så er han karen å spørre. ;)

  ReplyDelete
 5. Superduperfine - som alt du tryller frem!!
  God påske!

  ReplyDelete
 6. How cute are these, such a beautiful look on the hair.

  P.S. Enter my awesome Easter Giveaway
  http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.com/2012/04/easter-international-giveaway.html

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!