Tuesday, March 27, 2012

frem og tilbake

Det ble en ganske mye lengre bloggepause enn jeg hadde tenkt... Travle tider, også har vi faktisk vært på ferie også! Så utrolig godt å få en liten pause, lade opp, spise god mat og få nye inntrykk. Herlig! Litt sol hjelper også på humøret Ü Turen gikk til Valencia i Spania, kjempefin by må jeg si. Frister så absolutt til flere besøk. Kanskje jeg må legge ut noen bilder fra reisa.
Uansett, på den kreative fronten har det vært litt frem og tilbake. Jeg begynte på et nytt strikkeprosjekt, Artig skrue-hettelue fra Pickles. Garnet jeg hadde valgt var fra Viking (øko alpakka), utrolig mykt og godt, men etter å ha strikket litt fant jeg ut at det var altfor hårete for en baby (øverste bildet)... Så da var det bare å rekke opp, og starte på nytt. Denne gangen ble det det jeg hadde for hånd, dobbel tråd viking alpakka silke, og kontrastfarge blir en rest tynn alpakka jeg hadde liggende. Så får vi se hvordan det går... Sakte, etter de siste uker å bedømme! Så derfor viser jeg frem disse strikkede skattene fra min kjære mamma. Jeg tror bare garnet såvidt er borti pinnene før plaggene er ferdig. Var det ikke fine farger på den kjolen fra Drops?
Lillepia vil gjerne klare selv, og prøver å kle på genseren. Hun klarte det faktisk selv til slutt, men måtte ha litt hjelp da hodet satte seg fast i ei arm Ü
Jeg var veldig seint ute med å sende ut ringene fra blogglotteriet mitt, men nå håper jeg de er trygt fremme hos sine nye eiere. Untatt deg da, Janicken, men jeg skal huske å ta med et utvalg når vi møtes!
Til dere andre: Ha ei god uke!

10 comments:

 1. Nydelig genser og kjole!
  Akkurat noe sånt jeg kunne tenke meg å strikke, hvis jeg kunne strikke...

  Heldige litjpia!

  Så utrolig deilig med ferie da.
  Her blir det oppussing av leiligheten i påska. Føles litt bakvent å skulle pusse opp når man skal flytte, men de sier det er lurt...

  Fin uke te dæ! :)
  Siw

  ReplyDelete
 2. Jo den er godt nok blevet fin den kjole (tjekkede lige, men opskriften går kun op til 3-4 år. Æv! Luna skal nok op i en 4-5 år). Men måske med lidt tykkere garn?
  Din er i hvert fald meget, meget fin.

  ReplyDelete
 3. Ufrivillige og mer eller mindre lange bloggpauser kan fort skje den aller beste ;) Jeg er visst inne i en slik en, men planglegger å gi lyd fra meg snart. godt å ha deg tilbake igjen, i hvertfall :D

  Kjempefine klær lillesnuppa har fått, herlige farger!

  Jeg gleder meg til å få ny ring :) Hva med lunsj i morgen?

  ReplyDelete
 4. Fantastisk strikk!! Herlige modeller og farger!

  ReplyDelete
 5. Deilig med litt fri og ferietur!
  Digger fargekomboen! <3

  ReplyDelete
 6. Så fine plagg! Elsker den stripete genseren:)

  Og tusen takk for flotte ringer! De er tatt i bruk allerede:)

  God påske til dere!

  ReplyDelete
 7. Heihei
  Så fine ting mamman din har strikket. Herlige farger.


  Ja ringene er kommet og di var nydelige. Brukt masse allerede :) Tusen takk.

  Silje

  ReplyDelete
 8. Kjempeflott hjemmestrikka ting - fin farge og modell :)

  ReplyDelete
 9. Åh du har bare den skønneste farvesans! Bliver altid så inspireret af dine billeder..:)
  Og ja min kære blog oplever også lidt forsømmelse og lange pauser for tiden - sådan er det bare nogen gange, da må man prioritere :)

  Må jeg spørger hvilket mønster du har brugt til den stribede genser - den kunne jeg virkelig godt tænke mig at lave til Karl..:)

  ReplyDelete
 10. Deilige farger, og deilige strikkaplagg! Inspirerende! :)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!