Friday, March 2, 2012

fine søstra mi!
En liten svipptur til Oslo for å være med i bryllupet til lillesøstra mi. Så fine de var sammen, så fint å få være en del. Vielsen på rådhuset var høytidelig og stemningsfull, og lunsjen på grefsenkollen var både fin og veldig god! Også fikk jeg overlevert masse masse babyklær til tanteungen som kommer om en knapp måned. Nå må jeg bare finne frem heklenål/strikkepinner og symaskin, det må jo lages noen gaver!
Fikk også tid til en kaffe på Starbucks (Gardermoen). Jeg vet, Starbucks er utskjelt, men jeg blir passe nostalgisk og mimrer over tida vi (jeg og sambo) hadde i Florida. Det begynner å bli ei stund siden nå. Men en kaffe på *-bucks bringer tilbake gode minner. Små gleder!

PS. Jeg har opprettet en egen blogg med blogg-liste. Det får bli ei foreløpig nødløsning.

7 comments:

 1. Så koselig det er med bryllup :)
  Gratulerer til søstra di !
  Stemningsfulle bilder du deler med oss :)
  Du det med blogglisten- jeg har også problemer der. Fikk ikke lagt til nye blogger i blogglisten. Men nå har jeg lagt til en ny bloggliste inne på bloggen min , under den gamle. Og det funket. Det er min midlertidige løsning. Men du har sikkert prøvd det.. Er jo så mye rart med blogger for tiden.

  Ønsker deg ei fin helg :)
  Klem fra Janne

  ReplyDelete
 2. Gratulerer med søstra som var helt nydelig på håret :) God helg til deg! Ang Starbucks, de må gjerne være på flyplassene, men helst ikke inne i byen. God helg!

  ReplyDelete
 3. Så fin hun var på håret. Jeg har alltid ønska meg en søster. Vi kunne fletta håret på hverandre pluss masse mer...men jeg fikk bare to storebrødre....ikke det samme med dem!
  :)
  Håper denne helga også blir fin :)

  ReplyDelete
 4. Så bra at du fikk være med i bryllupet - er jo ikke alltid like lett å komme seg litt vekk når man er småbarnsmamma :P Koooselig med bryllup!

  Jeg har også mange rare saker som jeg blir nostalgisk av, så skjønner deg der med Starbucks :D Selv gleder jeg meg til vi skal til Spania i sommer - er alltid skikkelig nostalgitripp for meg hehe, drar med meg resten av flokken til de utroligste steder som jeg har savnet :) Enkel lykke det der, så fortsett med det :D

  ReplyDelete
 5. Lillesøstre er gull verdt. I alle fall når de blir større og man har et "voksent" forhold til de. Min lillesøster på 27 år er ute og reiser i to måneder med samboern sin nå. Gleeeder meg til hun kommer tilbake. Unner henne å reise, men godt å ha henne i nærheten.

  Den andre lillesøstra mi har jobbet på Grefsenkollen. Der er det trivelig :)

  Finaste hælga te dæ fina!
  Klæm Siw

  ReplyDelete
 6. For en herlig blogg! Kan ikke annet enn å bli glad over alle de fine og inspirerende fargene, mønstre, tips og oppskrifter. Snille du som deler også! :D

  Jeg har lagt deg til i bloggrollen min, for her skal jeg tilbake. Mange ganger! ;)

  Ha en fin torsdag!

  ReplyDelete
 7. Those hair flowers are really cute, I love the touch.

  You have a really cool blog here. Do you want to follow each other, I would love that.
  Tereza
  http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.com/

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!