Sunday, December 4, 2011

hjemmelaget julepynt på 1-2-3


Jeg har lenge villet prøve lufttørkende leire. Jeg hadde en tanke om at jeg ville lage julepynt sammen med storebror i huset. Vi har stukket ut med pepperkakeformer, stemplet, tørket, sjekket om de var tørre, snudd på dem, tørket mer, pusset og pyntet med lærsnor og perler i tre og plast. Og det gledelige var at 4-åringen var like interessert under hele prosessen Ü Og vi var begge like begeistret over resultatet! Nå ligger det flere ferdig innpakkede gaver til familien. Gjett om han er stolt! (det er ikke gavene jeg viser frem selvsagt, men noen av de vi skal beholde selv). Jeg hadde vel ikke helt tatt høyde for at barn så absolutt er maksimalister når det kommer til farger. Han ville gjerne bruke ALLE perlene på èn og samme pynt Ü Jeg fikk faktisk lyst å lage slik pynt til venninnene mine også! Takk til Kaptein Biff for inspirasjonsinnlegg!


Ringen har jeg laget selv ved å trekke en knapp med stoff. Jeg måtte bare prøve etter at jeg så den fine ringen ei venninne hadde kjøpt fra Handmade Vibeke. Skulle jo ha tenkt på dette for lenge siden, da kunne jeg ha laget gave til alle venninner til jul. Men jeg hadde ikke så mange knapper i rett størrelse, og bare èn ring liggende... Det får bli til neste jul!

9 comments:

 1. Så kult! Og nydelige farger :) Og så gøy at en venninne hadde kjøpt ring fra meg da :) Din ring ble helt nydelig! Elsker gult!

  ReplyDelete
 2. Kjempefin pynt dere har laget! Lag gjerne til venninnene dine ;) Så lurt å bruke leire på den måten....pepperkakeformer kan brukes til så mangt. Heldige du som har en sopp-form!

  Ønsker meg en sånn ring etterhvert, hvis du får produksjonen opp ;)

  ReplyDelete
 3. Så utrolig fin pynt!! Du er bare helt rå.
  Takk forresten om tips til julekort fra Tinyprints. Har nettopp bestilt :)

  ReplyDelete
 4. Kjempefine -og jeg kjenner godt igjen det der når barna gjerne vil ha alle fargene på ei gang, og jeg forsiktig prøver å hinte....
  Gult og lyseblå er veldig fint sammen - jeg har Manokopper i akkurat de fargene :-) (pluss lysegrønn)

  ReplyDelete
 5. Knallfin pynt! Laget selv noen slike i går kveld og venter bare på at de skal tørke:) Det var en lekker detalj med lærsnor på! Og perlene... Er nok mulig jeg må bruke det til mine også:)

  ReplyDelete
 6. Åh guuud så fint det ble! Jeg tenkte aldri på lærsnor og perler. Kanskje jeg må til med batch nr 2 likevel!

  ReplyDelete
 7. Kjempefint ble det! Og å kle knapp med stoff var en veldig god idé! Ble skikkelig fin!

  ReplyDelete
 8. Kjempeflott Guro!
  Digger hvordan du plukker opp ideen og utvikler den videre til din egen.

  Hehe...ja, unger er vell maksimaliter når det gjelder farger. Det som er så hærlig, er at de ikke har sånne tillærte sperre på ting. Fritt og åpnet sinn. Låv it!

  Finaste uka te dæ!
  Klæm

  ReplyDelete
 9. Lekkert.com! Lyst å gi meg julegave eller ?;)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!