Sunday, December 11, 2011

hårfin

Jeg har ikke tenkt å prøve meg som skjønnhetsblogger, så langt ifra! Men dette tipset måtte jeg bare dele, det er så lett at "ho mor sjøl" (meg!) kan klare det. Jeg har hatt langt hår lenge, men har alltid syntes det var vanskelig å sette det opp. Derfor har det endt med en kjedelig hestehale de gangene jeg ikke vil ha det løst. Men via internet lærer jeg de beste og merkeligste ting, og nå kan jeg sette opp håret på 1-2-3! Her ser du hvordan du kan gjøre det selv: Gibson Tuck (via Pinterest).

PS. Jeg er vel kanskje den eneste blogger som ikke har speilreflekskamera og Photoshop? Jeg har et gammelt kamera som jeg gjør det beste jeg kan med, og bruker diverse (gratis) bilderedigeringsprogrammer (som Picnik og Photoscape). Jeg skulle gjerne hatt bedre utstyr, og vært flinkere til å redigere! De siste innleggene har jeg lekt litt med washi tape og diverse (gratis fra Pugly Pixel), hold ut med meg! Jeg lover ikke å slutte med å legge på tape o.l., men jeg lover å begrense meg litt i fremtiden Ü

GOD ADVENTSSØNDAG!

7 comments:

 1. Å leke seg med tape er vell bare morro det da ;) Jeg skal hvertfall sjekke ut denne linken, siden jeg ikke har så innmari mye datakunnskap...

  Du, var innmari fin på håret synes jeg, og bildene er jo superfine!

  Her er gjengen min ute og går på ski rundt blokka, mens jeg skal hvile litt. Da henger jeg som regel ved dataen og får vondt i nakken..hehe..men det er jo sååå trivelig da!! ;)

  Finaste søndagen te dæ!
  Klæm Siw

  ReplyDelete
 2. Kjempefint, Guro - og takk for tipset....eller påminnelsen. Jeg er nemlig akkurat som deg, ikke noe kreativ med håret nei. Har lenge hatt planer om å gå på nett og lære meg et par hårtriks, men glemt det hver gang. Denne var kjempefin, og så enkel at jeg husker den ;) Takk takk, kanskje jeg blir sveisen på håret denne jula?

  Jeg synes du er så flink med bildene du legger ut - de ser virkelig fine ut ;)

  Her holder vi på med julevasken og snart pepperkakebaking ;) Vi drar jo til helga, så vi må treffes før den tid. Har en liten julegave til deg, vettu ;)

  klem

  ReplyDelete
 3. Takk for godord!
  Janicken: Ja, vi må møtes! Må huske å pakke inn gaven i kveld. Her er jeg alene med ungene denne uka, og J. har fått ørebetennelse :( Tror han er på bedringens vei nå (han har heldigvis fått antibiotika). Vet ikke om han kan dra i barnehagen på mandag, men vi meldes, så finner vi ut av det Ü

  ReplyDelete
 4. Så stilig du var på håret :) Jeg har også langt hår, og lite fantasi når det kommer til å sette opp håret . Så takk for tips ! Jeg var inne å så på Pugly Pixel , men hva er det du har lastet ned ? Syns det er så innmari kult ;)

  Klem fra Janne

  ReplyDelete
 5. Jeg har brukt dette: http://www.puglypixel.com/2010/09/03/free-clip-art-vintage-fabric-deco-tapes/
  Og dette: http://www.puglypixel.com/2010/04/15/free-clip-art-tape-strips/
  Ü

  ReplyDelete
 6. Tusen takk for linker :) :) Dette blir gøy ;) ( hvis jeg får det til da, he he ;)

  Kos deg i dag !

  ReplyDelete
 7. Takk for tips! Jeg had også langt hår, og lar det som regel henge rett ned eller setter det i hestehale..

  -Og takk for link til washi tape ol. Har lurt på fælt på hvordan man gjør det;)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!