Saturday, October 1, 2011

Høst er...


Når høsten kommer får jeg lyst til å krype opp i sofaen med et strikke- eller hekleprosjekt, jeg klarer ikke å gå forbi garnbutikker, har en overflod av ting jeg har lyst å lage. Hvor er denne følelsen resten av året? Tenne stearinlys, drikke en god kopp te....ahhh, det er høst!
Disse nøstene kommer fra Holst Garn, supersoft (100% ull) og samarkand (ull/silke) i en tykkelse som tilsvarer nøstebarn-garn. Utrolig mange flotte farger! Jeg gjorde en garnvask av ullgarnet (som beskrevet av Monstermønster), og de kjennes myke og gode nå. Jeg vet ikke hva de skal bli... kanskje jeg skal gi dem bort til mamma? En liten gave for å vise hvor glad jeg er for alle de fantastiske ullklærne hun lager til ungene?
Noe jeg stadig leter etter er andres erfaringer med garn. Setter SÅ stor pris på når superstrikkere/-heklere skriver om forskjellige garntyper, hvordan de kjennes, hvordan de er i bruk osv. Hadde det ikke vært for strikke- og hekleblogger, hadde jeg ikke hørt om dette garnet. En liten oppfordring til dere erfarne garnentusiaster: Flere innlegg om erfaringer med ulike garntyper Ü

4 comments:

 1. Hvor får man kjøpt det tøffe garnet? Det så fint ut.

  ReplyDelete
 2. Garnene ser deilige ut, fint med strikkeprosjekter nå som høsten kommer for fullt. Du har så mye fint her på bloggen,må bli en stund:)

  ReplyDelete
 3. ahh....så inspirerende å ta en dukkert i ditt fine univers! takker for at du deler...."ses" plutselig...

  God søndag, Kathrin,

  ReplyDelete
 4. Hei på deg, så fin blogg du har. Her legger jeg meg til som følger, skal bli gøy å lese mere her inne, masse fin inspirasjon. Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmine

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!