Friday, October 14, 2011

har du julekortene i boks?

Alle foto: Tinyprints

Ikke? Ikke jeg heller! Ikke bildene heller for den saks skyld.... og det begynner å haste, siden det blir mindre og mindre dagslys for hver dag. Men, jeg kan jo komme med en anbefaling ihvertfall, og et lite spark bak til meg selv om å få det gjort. Tinyprints er plassen å bestille kort fra spør du meg. Nydelige design, absolutt noe for enhver smak. Også kvaliteten da! Det er ikke slike typiske fotokort, men printet på matt kartong. Jeg synes ihvertfall det er veldig flott. Vi bestilte takkekort etter lillemor var født, og de var så fine at jeg nesten har lyst på èn til, bare for å kunne bestille flere Ü (ja, det hadde vel tatt seg ut? hehe...). Tinyprints er et amerikansk firma, men de har også printing i Europa, så det går fort å få kortene. En liten helgeanbefaling fra meg: Ta julekortbilder, og bestill kort! 
PS. Jeg er ikke sponset Ü God helg!

5 comments:

 1. Ååå, her var det mange fine julekort! Er litt skeptisk til å bestille fra utlandet jeg.. er så redd for at det skal bli mye dyrere enn det jeg forventer pga en eller annen avgift. Men fine var de, morsomt at de er trykket på annet enn det samme gamle fotopapiret og..!

  Ha en fin helg!

  ReplyDelete
 2. Takk for tipset - eller påminnelsen! Takkekortet fra dere var jo så fint at jeg nesten må inn og finne et selv - i guttestil :). Kanskje en idé å ta julekortene samtidig? Men så var det jo det her med å få tatt et fint bilde da......:P

  Uansett, fine kort Ü

  God helg til deg også!

  ReplyDelete
 3. Tusen takk for tipset, de var virkelig helt nydelige!
  Fin helg til deg :-)

  ReplyDelete
 4. Ja de er jammen gode! Smultringene altså ;)
  Og superfine julekort dette, og kult at de ikke er bare klassisk røde :)

  Ha en finfin lørdagskveld!
  Signe

  ReplyDelete
 5. Dette er jo rett og slett et supert tips! I fjor fikk vi til et veldig fint julekort etter snøen var på bakken. Håper vi får til dette i år også.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!