Monday, September 19, 2011

KJÆRE ÅHLENS!happy colors

Denne gule boksen har jeg teposer i. Mønsteret og fargen er så fin! Noen av dere husker kanskje at Åhlens hadde dette mønsteret på metervare også for noen år siden? Jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte litt. Tror det er det fineste stoffet jeg har sett i butikk på årevis. Jeg har til og med spurt på Åhlens om dette stoffet kanskje kommer tilbake, men de har ikke kunnet si noe om det. Jeg skulle gjerne hatt flere meter av dette galdstoffet. Så, kjære Åhlens, kunne dere være så snill å lage mer av dette stoffet? Jeg tror det vill ha solgt bra, tror ikke dere?

7 comments:

 1. Ja, det var kjempefint!

  Har du prøvd med kampanje på Facebook ;) Hehe..men det hjelper på de merkeligste ting har jeg skjønt...

  So long...

  ReplyDelete
 2. Helt enig!! Det hadde sikkert solgt bra ja :)

  ReplyDelete
 3. Åh, ja, det er knallfint! Eg trur eg har sett det her hos Hedda (http://innetid.blogspot.com/), så du kan jo spør om ho har noko til overs.. :)

  Forresten ei stund sidan eg har vore innom her, og det skjer jo så mykje her hos deg!! Eeelska det knallfine Nepalteppet ditt, på både den eine og andre måten. ;) Kan eg få bruke bildet ditt og lage innlegg om det på bloggen min?

  Ønskar deg ein super kveld og ei herleg veke!

  ReplyDelete
 4. Haha, morsomt! Eg tenkte at dette måtte eg jo berre kommentere, for eg og elskar det stoffet! Og så har eg jammen alt blitt henvist til her. Og eg skulle så gjerne hatt noko til overs! Men det har eg ikkje. Eg fekk ein meter av ei god venninne, etter å ha tigga litt på bloggen, men jammen er det ikkje berre småplukk igjen av den meteren også. Eg skriv under straks det kjem ein underskriftskampanje på bordet!

  Og ja, FIN blogg du har!

  ReplyDelete
 5. Så fint mønster :) TROR DET HADDE SLÅTT ANN JA ;)

  Og det nepalteppe som du har laget , ble jeg nesten forelsket i ;)

  Janne

  ReplyDelete
 6. Nydelig blogg du har!
  Ja enig, et slikt stoff ville solgt bra!

  Fine bokser,. og den flotte kofferten var så søt den også!

  ReplyDelete
 7. Hva, har det gått ut? (Lenge siden jeg sjekket stoffhyllene hos Åhens, merker jeg...)

  Ang kauni som du lurte på, det er omtrent like stikkete som Nøstebarngarn. Jeg har unger som er vant med ull i alle varianter, men lar være å strikke undertrøyer av dette og halser og luer, men strikker glatt en genser eller bukse eller votter av garnet. Det holder seg greit i bruk, litt nupp, men ikke mye hos oss, og det er en genser som er i bruk massemassemasse.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!