Tuesday, April 26, 2011

pølsegrilling og bålkos


Påska har vært koselig, vi har slappet av og ikke hatt noen planer. Utrolig godt! Ikke noe blogging heller, men litt håndarbeid har det vært tid til mellom pølsegrilling og bålkos. Nepalteppet er nesten ferdig, bare den siste finpussen som gjenstår: Noen få tråder skal festes, også tror jeg at jeg må blokke det... Akkurat det byr på litt hodebry. Hvordan blokker man noe som er 1x1 meter? Noen som har et lurt triks på hvor jeg kan sette det fast?

5 comments:

 1. hope you had a great easter time :)

  dani

  ReplyDelete
 2. Nå, blogspot spiste kommentaen min. Jeg har brukt dobbeltsenga (hvis du sentrifugerer teppet burde det tørke ganske fort?), men vet at mange bruker sånn skummatte-puslespill som folk kjøper til ungene. De er fulle av kjemikalier tror jeg men fine å blokke på :)

  ReplyDelete
 3. Ja, jeg skulle også foreslå dobbeltsenga, med håndkle under. Eller sånn turnematte. Så søte prikkekaniner, forresten! <3 Og jeg har helt lik kakeboks!

  ReplyDelete
 4. Deilig å ikke ha så mange planer...det håper jeg vi skal få til litt av i sommer :) Selv om det er fint å ha planer også ;) God ny uke!

  ReplyDelete
 5. Hei hei!
  Min mor hadde en stor isoporplate som hun brukte til sine store hekleduker. Kanskje det hadde funket?
  Takk for hyggelig besøk forresten, og nydelige erteposer.

  klem

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!