Sunday, January 2, 2011

godt nytt år!


Crocheted baby vest

Button detail

toddler vest

Godt nytt år! 2010 ble ikke et like kreativt år som jeg hadde tenkt. Istedet for å gjøre en oppsummering av hva jeg laget i året som gikk, så har jeg en liten vest-kavalkade. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å lage et mønster for denne vesten, så tenkte jeg at jeg heller ville beholde idèen selv, og kanskje selge vester på Epla, men så har det liksom ikke blitt noe av det. Da Cindy som har bloggen My Recycled Bags spurte etter mønster, sa jeg som sant var at jeg neppe kommer til å få tid til å lage et på lenge, og at jeg heller ikke visste om jeg ville lage et mønster. Jeg sa at hun godt kunne la seg inspirere til å lage en egen versjon, og det gjorde hun. Så hvis dere har lyst til å lage en babyvest som ligner litt på mine kan dere ta turen til Ana sweater shell. Mønsteret er i størrelse 2 år, men hun skal også lage et i nyfødt-størrelse.

Happy New Year!
Even though I am currently not blogging in english, I just had to let you know that Cindy from My Recycled Bags has made a vest-pattern inspired by my vests. Please go and check out Ana sweater shell.

8 comments:

 1. Godt nytår. Hvor er den utroligt sød den vest. Jeg har aldrig hæklet tøj, men det får jeg da helt lyst til at prøve når jeg ser din fine vest:-)

  ReplyDelete
 2. Så fine vestane dine er! Oppskrifta lagrar eg! :)

  God søndag!

  ReplyDelete
 3. Vestene er finfine, men du vet at jeg er mer avhengig av tøflene dine :)
  Godt nytt år - gleder meg til å følge deg også i 2011!

  ReplyDelete
 4. Thank you for the quick help! Happy new year!

  ReplyDelete
 5. Uhh den er alt for lækker den med svampen.

  ReplyDelete
 6. Så skjønne vester! :D

  ReplyDelete
 7. What stitch is it?
  Please I want do ut and not finding how can do it.
  Thank you a lot.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!