Monday, December 27, 2010

god romjul


Jeg rakk ikke ønske god jul, men da får jeg heller si god romjul! Det gjør jeg med litt inspirasjon fra Flickr. Liker å bli inspirert av de mange flinke menneskene som legger ut bilder.
Romjula nytes i ro og fred etter noen travle dager med feiring. Jeg koser meg blant annet med nye håndarbeids- og kokebøker. Herlig! 

11 comments:

 1. God romjul til deg også!

  Klem fra meg

  ReplyDelete
 2. Utrolig mye fint på flicr ja:-)
  God romjul!

  ReplyDelete
 3. Så mykje fint å feste augene på!

  Nyt det som er att av 2010! :)

  ReplyDelete
 4. God Jul :=)

  Jeg har funnet den søte rosa luen på den gamle bloggen din ( http://hobbykroken.blogdrive.com/archive/149.html ), og sitter her og gjør et tappert forsøk på en grønn en :)

  Jeg har kommet til mønsteret, men får det ikke til å gå opp. Har 48 masker etter øking, men skjønner ikke resten. Har gjort mange forsøk som har blitt tatt opp igjen.

  Hvis du husker og kan ta deg tid til et forvirret hobbyhjerte, hvor setter man første maske etter første runde? Regner med at "bølgene" ikke skal oppå hverandre, men at det skal forskyves. Blir veldig takknemlig for svar :)

  Ellers: nydelig blogg du har

  ReplyDelete
 5. Næmmen, se der er appelsinskivene mine:) Godt nytt år er det vel på tide å si nå.

  Vi har vært syke det meste av jula, så jeg skulle ønske vi fikk en ny jul, men så er jo jeg glad i hverdager også:)

  ReplyDelete
 6. Du finn så mykje fint! :)

  Koseleg med romjulshelsing frå deg! :) Eg har slappa av og kosa med familien heile jula, og har har ikkje opna ein pc på over ei veke...det er litt godt det også! ;) Men no kjenner eg at det skal bli kjekt å kikke seg litt rundt igjen, og hente inspirasjon til alt det eg har tenkt (eller kanskje mest lyst) å få gjort i det nye året...

  Ønskar deg og dine eit riktig godt nytt år, og gler meg til å sjå meir frå deg! :)

  Klem

  ReplyDelete
 7. Very nice! I wrote a comment to the baby vest post and I couldn't find your e-mail to contact you. Could you help me how to make it for my little girl? By the way, congratulation to your baby. :-D

  ReplyDelete
 8. Flott inspirasjon! Et riktig godt nytt år til deg og dine! ;-)

  ReplyDelete
 9. Tusen takk for alle kommentarene!
  Jeg har prøvd å svare på alle spørsmål i bloggene til den enkelte.
  Fru Ståløy: Jeg kunne ikke finne bloggen din. Det er utrolig lenge siden jeg lagde det luemønsteret, og jeg kan ikke si at jeg umiddelbart kan hjelpe deg. Jeg blir nok nødt å prøve å hekle luen igjen hvis jeg skal hjelpe, og det har jeg rett og slett ikke tid til akkurat nå, beklager!

  ReplyDelete
 10. Hei Guro - det skjønner jeg godt :)

  Jeg legger luen i "ventekassen", så prøver jeg igjen om en stund. I mellomtiden kan jeg følge med på den fine bloggen din :)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!