Wednesday, December 8, 2010

SE, hun strikker igjen!Etter godt over 3 år har jeg tatt strikkepinnene fatt igjen! Da blånissene dukket opp på barne-TV måtte jeg bare til garnbutikken, de er jo så søte i disse luene. Så nå har jeg press på meg til å bli ferdig, helst i god tid til jul. Og siden jeg også har blogget om det har jeg forsikret meg dobbelt om at jeg må fullføre prosjektet. Det ville være flaut å ikke ha noe ferdig å vise frem. Gleder meg til å gi den til storebror!
Tusen takk for alle tipsene om kjole, godt å kunne spørre og få svar. Beklager at jeg ikke legger igjen kommentar hos alle som legger igjen en hilsen. Det kommer tider hvor jeg får tid til det igjen. Men jeg er innom dere! Det er bare sjelden jeg har begge armene fri til å skrive hilsener Ü
Har hatt så utrolig lyst på gløgg de siste dagene. Tror jammen det må kjøpes inn til litt kveldskos snart. Det betyr vel at jula kryper inn over meg også, sakte men sikkert. Blir nok overrasket i år når julekvelden plutselig er der. Håper bare jeg kommer i mål med gavene i tide.

3 comments:

  1. Så søtt bilde av deg og din lille:) Godt å høre at flere sliter med å ha armene fri;) Jeg skulle så ønske at jeg kunne strikke.

    ReplyDelete
  2. Hurraa hun strikker :) Ser veldig bra ut, han kommer nok til å bli så stolt når han får den på. Blånisselua er flittig brukt i dette huset også, forresten.

    ReplyDelete
  3. Heldig gutt som får blånissehue :) Kose deg masse med begge dei små framover til jul! Nissehua blir nok ferdig den.. ;)

    ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!