Wednesday, February 10, 2010

gavmildhet

Jeg har fått avgårde øredobbene fra min give away. Det tok litt lengre tid enn det jeg hadde planlagt, men sånn er det å være nybegynner. Jeg hadde min første limkrise, men til slutt fant jeg et lim (etter tips jeg fikk her på bloggen, tusen takk!), og fikk sendt gavene avgårde. Også har jeg selv også mottatt gave fra Helle som har bloggen En fugl i hånden. Ei fantastisk nålepute som jeg skal vise bilde av senere. Jeg forplikter meg til å gi bort tre gaver selv, og er i tenkeboksen for å finne ut hva jeg skal gi bort. Også må det jo lages også!
I tillegg er jeg så utrolig glad for at Den gode feen likte vesten jeg sendte. Til gjengjeld har jeg fått mange nye lesere på bloggen min etter at hun postet en link til min blogg. Helt vanvittig, telleren på bloggen min har satt nye rekorder hver dag, og jeg er utrolig takknemmlig for at dere vil besøke, lese, kommentere og følge bloggen min videre. Tusen, tusen takk! 

15 comments:

 1. Det var alt ventetiden værd, jeg er SÅ glad for mine ørestikker. Tak!!

  Ha en god dag, og tillykke med de mange nye besøg. Det er din fine blog værd ;)

  ReplyDelete
 2. Er så vild med dine ørestikker...tager du mod bestilling???

  Hav en dejlig dag - Camilla

  ReplyDelete
 3. Hei, jeg synes vesten du hadde laget til den gode feen var n-y-d-e-l-i-g. Har du oppskrift på den? Jeg skulle så veldig gjerne ha heklet en slik til lillegutt også. :-)
  Min email-adr er vetelena1@hotmail.com hvis du ønsker å dele den.....
  Ellers; veldig fin blogg og mange flotte oppskrifter!

  ReplyDelete
 4. Tusen, tusen takk for koselig kommetarer.

  Camilla: Foreløpig selger jeg ikke øredobber, synes ikke jeg har testet kvaliteten nok ennå til å selge. Men hvis du besøker epla.no og søker på butikken Maganda, så selger hun mange slike øredobber!

  Hjemmelager'n: Vesten har jeg desverre ikke mønster på. Jeg har laget noen vester, men jeg har aldri tatt meg tid til å skrive ned et mønster. Beklager!

  ReplyDelete
 5. Har lige fundet vej til din skønne blog:) Hvor laver du dog de dejligste ting, er så vild med alle dine hæklede ting!
  Kærligst Gitte

  ReplyDelete
 6. Stå på Guro! De øredobbene er nydelige:)

  ReplyDelete
 7. Kæreste Guro!
  1000 mange tak for mine fine øreringe (og cholokaldehjerte og bambikort). Jeg var lykkelig da de kom med posten igår, og tog dem også straks på. De sidder perfekt! Det var intet problem at vente, når der kommer så fine ting ind af døren. Jeg har lagt en post på bloggen om din gave.

  /Louise

  ReplyDelete
 8. Vil berre seie at du fortener all den merksemda du har fått no! :) Bloggen din er heilt herleg, og eg finn ALLTID inspirasjon her! Takk!

  Ha ein fin onsdagskveld!

  ReplyDelete
 9. Hei Guro!
  Jeg har fulgt med på den fine bloggen din en stund, og har nå lagt meg til som følger. Så utolig fine øredobber du har laget! Virkelig kreativt!!!
  Ha en fin kveld!
  Hilsen Hanne

  ReplyDelete
 10. Jeg er også innom her og titter innimellom, syns du lager masse fint!!

  Herlig inspirerende blogg:)

  ReplyDelete
 11. Hei Guro!

  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!!! Men, oi som jeg lurte en stund... ha ha!!! Men så skjønte jeg det. Enig i at det er trivelig å finne en kjenning her inne!!!!

  Håpe dere har det bra! Koselig at du har lagt deg til som følger av min blogg.

  God helg litt på forskudd til deg også! Jeg titter innom igjen snart!

  Klem fra Hanne

  ReplyDelete
 12. Så mye fint du lager. Fant bloggen din for noen dager siden og nå sitter jeg her med en kopp kaffe og bare koser meg. God helg.

  ReplyDelete
 13. Å, dette bildet likte jeg kjempegodt! Sorry at jeg har vært verdens minst oppfølgende bloggleser i det siste, men når jeg først entrer blogglandia, titter jeg alltid innom deg. :-) Likte så godt fargekomboen på bildet under også (det med blå votter og gult stoff under!)

  ReplyDelete
 14. Så flott at nye lesere har funnet fram hit! Det er jo ofte sånn at man hører om en blogg via andre, og god reklame fortjener du virkelig! Jeg har endelig begynt på et par babushka ballerinatøfler, etter å ha beundret dem leeenge, og de er jo superraske å lage! Og jeg som trodde det var så vanskelig og tok sånn tid... Nå er jeg spent på resultatet etter toving, og sånn det ser ut for nå, blir disse mine nye favoritter!
  Ha en god morsdag!

  ReplyDelete
 15. Heisann! Det ligger en award til deg i bloggen min!

  Veldig fine øredobber! Jeg har nå bestilt lage-egne-knapper utstyr på Stoff og stil, så jeg gleder meg til å prøve.

  Nå skal jeg kose meg med OL og litt strikking - ha en fin kveld!

  Klem fra Marthe

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!