Thursday, January 21, 2010

prøving og feiling...       fabric covered button earrings

      fabric covered button earrings183


      fabric covered button earrings


I anledning soldagen tenkte jeg å vise frem noen glade øredobber som skulle ha vært på vei til nye eiere nå (de som vant give awayen), men den gang ei. Disse søte små har nok sine små feil, desverre ble jeg nok litt ivrig med limtuben, og da jeg skulle pakke dem inn la jeg merke til at limet har trukket inn i stoffet og laget ganske skjemmende flekker. Ikke noe jeg har lyst å gi bort med andre ord! Så jeg må bare beklage til dere som venter, dette tar nok enda litt mer tid. Når man gjør noe nytt er det jo litt prøving og feiling før alt blir slik man vil ha det!
Men apropos soldagen, det slo meg at det selvfølgelig ikke er alle som feirer soldag. Her er det stor stas når sola kommer tilbake og mørketida er over (selv om jeg synes mørketida er veldig koselig). Soldagen feires ofte i barnehager og på skolen, og det er vanlig å spise "solboller" (som egntlig er vanlige berlinerboller, men det er mer stas å kalle dem solboller!). Nå går vi lysere tider i møte, og snart vil jeg slippe å måtte ha overopplyste bilder i kunstig lys her på bloggen. God soldag!

Today we celebrate the return of the sun after 2 months of not seeing the sun at all. These fabric covered button earrings are perfect for a sunny day, reminds me of summer and sun. Unfortunately, they are not as perfect as I could wish for. I think I went a little overboard with the glue this time. The glue got into the fabric, and it doesn't look very nice close up. But practice makes perfect, right?

5 comments:

 1. Sådan kan det gå, man prøver sig frem nogle gange, før man bliver tilfreds. Jeg venter i spænding på det færdige resultat, og glæder mig til de skal pryde mine øreflipper ;)

  God soldag! -Fin tradition, som jeg desværre ikke tror vi har noget tilsvarende for i Danmark.

  ReplyDelete
 2. "Sola er god,
  sola er toppen,
  sola er varm og den bruner på kroppen,
  sola som skinner hver morgen for meg,
  sola i HJERTET er best synes jeg!"

  Kan du den sangen? Herlig barnesang, som tilfeldigvis ramlet inn i hodet mitt da jeg leste innlegget ditt. :)
  Ha en strålende soldag!

  ReplyDelete
 3. Synes de ble kjempefine jeg! Limflekker eller ei.
  Sol har vi ikke hatt nok av i det siste, og nå har lengten kommet etter vår!

  ReplyDelete
 4. Jeg syntes de er super fine. En teknik jeg håber at kunne få tid til en dag :)

  God sol-dag

  ReplyDelete
 5. Øj, det er altså virkelig fine - venter i spænding på at de skal gøre en grå og kedelig vinterdag fuld af sol og glæde. Men du skal ikke haste, de kommer når de kommer.

  Hav en super weekend!

  /Louise

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!