Wednesday, January 13, 2010

at det skal være så vanskelig.... at det skal ta så lang tid!
colorful button


toddler vest


....å feste noen tråder og sy i en knapp! Men endelig er det gjort, og det tok meg en knapp time (inkludert å lage knappen). Av og til er jeg så utrolig lat, jeg setter igang med nye prosjekter, og når jeg kommer til feste-tråd-og-knappe-stadiet så stopper det opp. Hvis jeg tar med tiden vesten bare har ligget og ventet på knapp har det vel tatt ca 3 måneder å  lage den. Denne vesten skal gis i gave, og det er på tide at den kommer seg avgårde. Liker å lage disse vestene, så det blir kanskje flere, selv om jeg akkurat nå er litt lei. Denne vesten er heklet med Pickles Extra Fine Merino (tror fargen het aqua).

Finally, I have finished this baby vest after months of not wanting to weave in the ends and add a button. I like making these vests, so I might make a few more. This time I used Pickles Extra Fine Merino, and the vest is super soft.

21 comments:

 1. DET kender jeg.. SÅ ligger det der og venter... :) Knapperne er blevet super søde.. Passer perfekt til den søde vest.. :)

  ReplyDelete
 2. hehe, kjenner til den der. >Man er ganske ivrig i begynnelsen så avtar det litt. Men resultatet så jo kjempe fint ut da, og den knappen.. oi..ja, den var virkelig godteri for øyet.

  Hilsen BlandetLoft

  ReplyDelete
 3. Dette var lekkert. Du er veldig flink. Du gjør mye spennede ut av knappene dine: ) Veldig gøy å se.

  ReplyDelete
 4. Så utrolig fin! Og knappen var helt fantastisk bra til :) Og gjett om jeg kjenner til monteringsvegringen. Lærer aldri å gjøre det med en gang...

  ReplyDelete
 5. Haha! Kjenner meg veldig godt igjen. Har en hel kurv med prosjekter som er nesten ferdige... Kanskje jeg får ånden over meg og får det ferdig i morgen? Vesten var veldig fin - har du oppskrift på den?

  Klem

  ReplyDelete
 6. Du er garantert ikke alene om dette altså...tror vi er flere som har det sånn her i blogglandia! Jeg tror det bunner i at man er kreative mennesker som helst skulle holdt på med 10 prosjekter samtidig- om mulig ;) Nydelig ble ihvertfall det ferdige resultatet.

  :)IfraLahell

  ReplyDelete
 7. Jeg føler med deg! Når man feller av er man liksom ferdig, og da er monterings jobben FRYKTELIG strevsom.. Mye mer gøy å begynne med noe nytt og heller la alle delene ligge en (lang) stund!

  Lykke til videre med symaskinen, jeg synes du er veldig flink, jeg. Har gjort et tappert forsøk på å bli venn med min de siste 2 årene, og det går ikke helt slik jeg hadde ønsket det..

  ReplyDelete
 8. Ja det problemet er svææært aktuelt her i huset også. Å feste tråder er noe av det kjedeligste som finnes. Men en positiv side er det jo med det da: man er straks ferdig med det man har laget :D

  Finfin vest, supersøt knapp :)

  ReplyDelete
 9. Så fin den ble til slutt!
  Og så fin blogg du har:)

  ReplyDelete
 10. Så nyyydelig den var!!! Helt skjønt med det lyseblå til den gule knappen!! Har du maskin som fester stoffet på knappene dine eller syr du bare for hånd tro?
  Uansett ble det supenydelig Guro!!
  Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  ReplyDelete
 11. Takk for tipset om knapper! :)
  jeg må jo bare snarest komme meg til en sybutikk! Tidligere har jeg sydd et par knapper for hånd men det blir så klumpete på baksiden og ikke så pent heller.
  Dine ser jo skikkelig proffe ut! :))

  ReplyDelete
 12. Nydeleg vest! :) Og nydeleg blogg!
  Gler meg til å sjå det du og din nye venn saman skal lage... Er sikker på at det blir fint, med din sans for fargar og former!

  ReplyDelete
 13. Tusen takk for at du ledet meg til din utrolig inspirerende blogg, denne skal jeg følge videre:) Koselig at du vil bli med på feiringen min, kikk innom på lørdag! Ha en fin kveld:)

  ReplyDelete
 14. Det kender jeg også godt...
  Den ser fin ud. Er vild med knappen!

  ReplyDelete
 15. hihi...kjenner meg igjen!
  Men så ble resultatet ditt så vakkert...flink er du!
  ønsker deg en riktig god helg -

  moaklem

  ReplyDelete
 16. 3 måneder er da HURTIGT!! Jeg har et par sweatre, der er 3 ÅR gamle liggende. De er hverken blevet færdige til barn nummer et, to eller tre! Fy, skam mig:)

  Så, ja - jeg synes du er hurtig;)

  ReplyDelete
 17. Så utruleg knallfin vest. Du er så råflink med heklenåla og detaljane. Genialt å printe mønsteret på stoff, og hakket meir genialt å bruke det til knapp. Flinka :)

  God helg klem frå LindaPinda

  ReplyDelete
 18. Hahaha! Som å lese om meg sjøl! Har noen sjal liggende som har to - 2 - tråder som skal festes, så er de ferdige. Men jeg har selvf startet på minst tre nye prosjekt i mellomtiden. Lurer på hvor lang tid det tar før jeg får knødd meg til å få festet trådene...
  Flott vest, forresten! Skikkelig kult med knappen.

  ReplyDelete
 19. Veldig fin vest! Jeg er litt ny på heklefronten, men har veldig lyst til å hekle en vest til datteren min.Har du oppskrift, eller kan du peke meg til hvor du fant denne?

  ReplyDelete
 20. hei
  har forelska meg heilt i denne vesten eg altså, utruleg nydeleg nydeleg!
  Tenker det bare er å lære seg å hekle,og prøve å få det til å ligne:)

  ReplyDelete
 21. How many wool spools you used for this vest?
  My daughter is nearly 3 years old. I love the pickles wool. My mother is making the swimming pool striped bolero vest. Allso with the Pickles wool.
  Great blog you have!
  Greetings,
  Bjør
  www.bybjor.com

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!