Friday, December 18, 2009

julestress? det burde slett ikke være et ord!

Garland


Vintage Christmas ornament


Santa matryoshka
På tide å lete frem pynten, kjøpe de siste gavene, pakke gaver, skrive kort (selv om fristen til posten er oversteget for lenge siden), bake litt flere kaker, vaske, rydde, pynte.... Hva var det egentlig som var så kos med den jula igjen? Jeg liker ikke når jeg klarer å stresse meg opp før jul. Jeg liker jo egentlig denne tida så godt. Jeg var jo også i så god rute før de siste ukene på mystisk vis ble spist opp, og jeg var etterlatt med små smuler. Nå må jeg ta meg i nakken og virkelig minne meg på hva som er viktig i denne tida. Og det er ihvertfall ikke å få vasket kjøkkeninnredninga til den skinner, eller å stresse rundt for å få det perfekte julehjemmet. Et juletre og noen svibler, og vips det er jul. Det trenger ikke å skinne, det trenger ikke være ørtogførti slag kaker som ender som fuglemat engang i februar. Nå er det på tide at jeg tar meg i nakken og koser meg!
Beklager bloggtørke i det siste, dere ser jo grunnen over her. Det mangler ikke på idèer, bare tid! Forhåpentligvis blir det litt tid i juleferien til å sette seg ned med hekletøyet, eller å kose seg og sy litt. Det får rett og slett være et mål for ferien. Kos dere de siste dagene før jul!

I am feeling a little stressed out now, and that's not what Christmas is all about! I have to realize that everyting does not have to be perfect, and just enjoy these last few days before Christmas. I hope you do too!

3 comments:

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!