Tuesday, December 29, 2009

Det er kanskje litt sent å ønske god jul....1. fabric covered button, 2. Fabric button stud earrings, 3. Crocheted and sewn, 4. Lavender sachet, 5. Button detail, 6. Duvet cover, 7. Pot holder, 8. Crocheted baby vest, 9. Angora neck warmer, 10. doll blanket, 11. A little wide around the neck..., 12. little mans mushroom vest, 13. The way-too-much-slouchy-hat, 14. Crocheted hat, 15. Sweet baushke lavender sachet, 16. Granny square pockets

Jula kom fort, og har inneholdt mange av de tradisjonene vi har lyst at jula skal inneholde. En litt mer uønsket tradisjon ser ut til å være at vi alltid får en juleforkjølelse i gave. Ikke så ille at vi ikke har hatt det veldig koselig, og gjort det vi hadde lyst å gjøre, men nok til at bloggen ble kraftig nedprioritert. Jeg håper at dere alle har hatt ei like koselig julefeiring som den vi har hatt! Her er ei lita oppsummering av det kreative året 2009. Jeg synes alltid det er spennende å gjøre ei slik oppsummering. Selv om mengden kanskje ikke er den største, så er jeg veldig fornøyd med noen av tingene jeg har laget i år.
I 2010 skal jeg bli bedre kjent med symaskinen, det lå nemlig en flunkende ny symaskin under juletreet til meg i år, noe jeg har ønsket meg lenge! Gjett om jeg ble hoppende glad? Nå gleder jeg meg til å sette meg ned og bli bedre kjent med den!
Jeg ønsker dere ei fortsatt god julefeiring, og ET GODT OG KREATIVT 2010!

We have had a wonderful Christmas celebration so far, including a not so nice (but what seems to be traditional) Christmas cold. I have not been able to find the time to blog, but I hope you have had a nice celebration. The photo is a summary of my creative year of 2009. I wish you a happy and creative 2010!

10 comments:

 1. Det var litt av en årsproduksjon! Jeg blir så imponert over de som fikser det å sy jeg da, for det gjør ikke jeg. Gratulerer med ny symaskin! Blir spennende å se hva du tryller fram med den.

  ReplyDelete
 2. Å så gøy med symaskin, Guro! Gratulerer :) Nå er jeg spent på å se alt du lager med den. Jeg har hatt så god tid i romjula, men er langt borte fra hobbystæsj og symaskinen min :( Kjipe greier, jeg savner den.

  ReplyDelete
 3. Hej
  Oj, här är det mycket att se,
  härligt att läsa, och se dina undrbara bilder, besök gärna mina två boggar;

  https://vindsromantik.blogspot.com

  www.magsromantiskasmycken.blogspot.com

  Nu ska jag fortsätta botanisera på din underbara blogg.

  Många Kramar
  /Maggan

  ReplyDelete
 4. riktig godt nytt år til deg og dine! Måtte 2010 bli et godt og ikke minst kreativt år for deg!

  Gleder meg til å følge deg i året som kommer!

  klem,Lene.

  ReplyDelete
 5. gratulerer med symaskin!
  Flott produksjon i 2009.
  Ønsker deg et godt nytt år

  ReplyDelete
 6. Godt nyttår til deg også! Spennende med ny symaskin. Jeg fikk min i 20 års gave, men det er først nå jeg har begynt å komme igang å bruke den. Håper du får et produktivt år i 2010 også!
  Klem

  ReplyDelete
 7. Så dejlige billeder... Det er altid så inspirerende at kigge med herinde.. :)
  Hav et rigtigt godt nytår...
  kh Rakel.

  ReplyDelete
 8. Takk for hyggelig hilsen inne på bloggen min! Kan tenke meg dere hadde en fin og morsom jul med en liten toåring i huset! Jeg nyter å ha baby, men vet at jeg har mye å glede meg til i årene som kommer også.

  Nå er det straks tid for fiskesuppe og hjemmebakte rundstykker her, godt med litt enkel mat etter to uker med så altfor mye julemat....

  klem, Lene.

  ReplyDelete
 9. Godt nytt år. Så mye fint du har laget i året som gikk. Jeg er ofte innom og kikker, for jeg synes du lager så masse fint. Har du oppskriften på den rosa/lilla luen med dusk på? For sånn har nemlig jeg VELDIG lyst til å hekle.. ;)

  Gleder meg til å følge deg i 2010.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!