Wednesday, April 2, 2014

forsiktig startEtter godt og vel en måneds pause fra bloggen, gjør jeg et forsiktig comeback. Et forsiktig comeback har det også blitt på strikke- og heklefronten. Jeg tror jeg må satse på små og kjappe prosjekter i begynnelsen. Øverst ser dere begynnelsen på en heklet Peter Pan-krave som jeg lager til lillemor. Og nederst er genseren som jeg har strikket på i en evighet (med litt strikkeforbud inkludert!). Genseren er Rett opp-genser fra Pickles, og når den blir ferdig (om en 10 års tid i mitt tempo...), blir den utrolig lett og god!
Så, det går sakte, men det går fremover!

8 comments:

 1. Fint å sjå at du også held liv i bloggen. Det er ikkje alltid at det er så lett…! Men eg kosar meg med å følge deg på instagram også, eg!
  Kjempeskjønn krage du har hekla, forresten! Og genseren blir vel også bra til slutt… Sjølv held eg på eit babyteppe, som sikkert tar eit år å fullføre, om eg skal halde fram i det tempoet eg har gjort siste to vekene… Kjenner at eg må ha strikkeforbud, og det er veeeeldig lite gøy, når bekkenet mitt er laust og skranglete og mange timar blir brukt på å sitte i ro i ein god stol. Men det blir nok bra igjen, snart-snart! :)

  Ha fine dagar der nord!
  Guro

  ReplyDelete
 2. Så fine prosjekter, begge to. Genseren spesielt, den er i køen. Godt du får strikket litt igjen, god bedring!

  ReplyDelete
 3. Fint å "se"deg igjen her også, ikke bare på Instagram! Skulderen min gir meg bare lov til å strikke rette masker for tiden (og helst ikke for mange av dem, heller), men jeg sniker meg til en vrangmaske i ny og ne allikevel...
  Lykke til med litt snikstrikking, du også :-)

  ReplyDelete
 4. Så fine prosjekter du har på gang:) Lykke til med strikkingen og god bedring!

  ReplyDelete
 5. Så søt kragen er! Sakte og sikkert høres ut som en god plan :-) Fortsatt god bedring!

  ReplyDelete
 6. Koselig at du er tilbake :) Fine prosjekter du trylle frem. Jeg har også noen ting på diverse pinner liggende rundt…må bli ferdig …en eller annen gang :)

  ReplyDelete
 7. Så koselig å lese blogginnlegg her igjen! Godt at det går riktig vei med skuldra di:-)

  ReplyDelete
 8. Den kraven ser kjempefin ut! Håper du blir bra så strikkepinnene kan løpe løpsk snart ;-)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!