Wednesday, August 14, 2013

hvor er buksa mi, hvor er skjorta mi, hvor er knappesamlinga mi med 1000 knapper i?

Å bo i esker, midt oppi sitt eget flyttelass, med unger, på gutterommet til min samboer, det har bydd på sine utfordringer! Vi liker gjerne å si at vi bor i kollektiv (og utelater det med at vi bor hos svigers, på gutterommet). Men uansett, det er mildt sagt vanskelig å finne det man trenger! Det være seg alt fra klær til, ja nettopp, knappesamlinga... Så da jeg innså at jeg ville få bruk for knapper til pågående vestprosjekter, gjorde jeg som enhver kollektivboer gjør, jeg sjekket hos de andre i kollektivet. Jeg vet jo nemlig at min samboers mor har ei misunnelsesverdig knappesamling, som bare står der og frister på kjøkkenet! Og gjett om jeg fant, den ene knapp finere enn den andre. Jeg måtte rett og slett bare ta noen bilder og dele her. Jeg kan bli inspirert til å lage noe fra en knapp, jeg. Vet ikke om flere har det sånn? Jeg kan sitte og lete etter fine knapper lenge, og det kan ungene mine også. Jeg tror jeg og gutten min satt i 1 time og sorterte knapper Ü Fint tidsfordriv både for liten og stor!

6 comments:

 1. For et herlig innlegg! Så kule dere er som bor i kollektiv ;) Og for en samling knapper! har aldri tenkt på at det er en genial syssel for ungene å få kunne sortere knapper.... zmarrt!

  ReplyDelete
 2. Haha, må flire litt av tanken på kollektiv på mannens gutterom;-)

  Etter å ha sett den knappesamlinga irl kommer jeg bare ikke over den! For en skatt! Heldige du som kan plukke fritt derfra og ungene som kan finne glede i de fine knappene:-)

  ReplyDelete
 3. Jeg er også veldig glad i knapper. Mamma har kjempemange, så jeg får stadig vekk kikke på hennes om jeg trenger noen. Nå har jeg begynt å samle litt selv også, og svigermor (som dessverre gikk bort i 2000) etterlot seg en kjempefin samling hun også.

  ReplyDelete
 4. Hehe...been there, done that ;)
  Imponert over at du prøver å finne fram noe jeg!
  Falt pladask for det øverste bildet <3
  De trekanta hvite knappene hadde blitt supre øredobber!

  Dere bor norafor ikke sant?
  Tenkte bare å hinte om bloggtreff på Ås hvis du var i nærheten av Oslo nå.

  So long...
  Siw

  ReplyDelete
 5. Knapper er gøy, særlig de som har "levd" en stund og har en historie å fortelle. Går stadig på jakt i mammas syskrin, hun spretter av og tar vare på mye spennende fra gamle plagg.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!