Friday, April 5, 2013

denne boka skulle jeg gjerne vært den lykkelige eier av!

Elsebeth Gynthers bok "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" ble utgitt på nytt for noen år siden, og det var veldig mange som var glade for det! Men denne boka, "Børnetøj du selv kan sy 5-12 år" har ikke blitt gitt ut på ny. Hvorfor ikke? Den er absolutt like fin, sjarmerende og herlig 70-talls, bare for litt større barn. Det finnes mange søm-bøker med mønster til små barn, ikke så mye for større barn, særlig ikke for gutter. Det hadde vært utrolig fint å kunne eie et eksemplar av denne boka, men så langt har jeg ikke hatt lykken med meg, og har ikke kunnet finne den i bruktbokhandel eller lignende. Her i Danmark har de den ihvertfall på biblioteket! Er det noen som har en god idè på hvordan jeg kan kopiere mønsterarket i sin helhet? Det må jeg da kunne gjøre, når boka ikke er til salgs lenger? Til personlig bruk selvsagt! Er det ikke mange som er enig? Ja takk til å få denne boka utgitt på nytt!

PS. Hvis du vil kvitte deg med denne boka, eller vet hvor jeg kan kjøpe den, så er jeg interessert!


10 comments:

 1. Uh ja de er så gode hendes bøger - jeg er så heldig at min mor har dem, og jeg har "lånt" dem af hende ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes det er noe helt spesielt å sitte og bla i nøyaktig samme sømbok som min mor gjorde da vi var små. Hun har laget mange av plaggene fra 0-4 år, og noen av dem "lever" fortsatt.

   Delete
 2. Hei.
  Tilfeldig havnet jeg på siden din med bilde av en bok som virket kjendt.
  Etter leting i bokhyllen fant jeg denne boken og boken for de voksne. Men jeg har disse på Norsk. :)
  Det blir lite sying på meg så om du vil blir vi nok enige.
  Ha en fin dag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Norsk er jo absolutt ikke noe problem Ü Heller en fordel! Ja, jeg er interessert, og tar kontakt Ü

   Delete
 3. Jeg har heller ikke boka med oppskrifter til større barn. Skulle absolutt hatt den. I tillegg til den med de minste barnestørrelsene, har jeg også den for voksne :) Morsom bok!

  Lykke til, og finner du to stk så er jeg også interessert ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du står først på lista hvis det skulle dukke opp 2 Ü
   Men vi klarer oss jo fint med ei også! Den kan komme på overnattingsbesøk til deg, vi kan ha felles sykvelder, mulighetene er mange Ü

   Delete
 4. Hadde nok vore mange som blei fornøgde om denne boka blei trykt opp att, ja! Eg havna her tilfeldig via biletet av boka på ei eller anna bloggliste. Moro å sjå bloggen din, var innom Pinterest'en din også, masse fint og inspirerande!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk! Alltid artig med nye bloggbekjentskaper Ü

   Delete
 5. Skulle ønske de kunne gi den ut på nytt, men jeg har også lånt den på biblioteket. Ser ut som du får kjøpt en, så du er heldig :)

  ReplyDelete
 6. Heldig jeg er som kan låne av en mor som har alle tre :) Husker så uuuuuuber flau og stygg jeg syns den boka var sånn ca i 12-årsalderen, haha... Jeg er ingen stor syerske, men har funnet meg et par ting i 0-4 år som jeg skal prøve meg på i den første boka, kanskje får jeg til å bruke litt av stoffet jeg vant hos deg?

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!