Wednesday, February 20, 2013

en liten bit gammelt sengetøy
Jeg hadde planlagt at bloggen min skulle oppdateres med diverse innlegg da vi var på vinterferie i Norge, men istedet ble det en lang bloggferie også. Jaja, desto mer å blogge om nå da! Et lite skjørt med strikk i livet, det må da være noe av det letteste man kan lage? Litt gammelt sengetøy fra 70-tallet møter et neonrosa kantbånd (når var neon populært sist da, 80-tallet?). Dette skjørtet er en gave til ei lita snuppe, og er vel cirka størrelse 1-2 år. Å sy skjørt ga mersmak, skal ikke så mye til for å lage noe fint! Det dukker nok opp flere varianter etterhvert. Lillemor har nesten fullstendig nekt mot bukser, så det kunne trenges i garderoben Ü

Også må jeg jo bare fortelle at jeg vant et blogglotteri hos SignePling rett før vi dro på ferie. Og premien var et gavekort på 800 kroner i nettbutikken Forest! Så utrolig heldig jeg er Ü Gleder meg til å plukke ut ting! Kommer nok et innlegg når jeg har bestemt meg for hva jeg vil ha.

11 comments:

 1. Tøffe fargekombinasjoner :) Jeg har satt meg ned med sybøkene selv i dag, og planlagt sommersøm-garderoben. Gleder meg til å ta frem favorittstoffene!

  ReplyDelete
 2. So cute...!

  Lot of Greetings...Gabi

  ReplyDelete
 3. Super søtt og tøft på samme tid !
  Gratulerer med premie :)

  Janne

  ReplyDelete
 4. HOLA, COMO STAS? TUS TRABAJOS SON HERMOSO, TE FELICITO, QUE DIOS BENDIGA TU CREATIVIDAD.. AHORA TE SIGO, VISITAME TAMBIÉN, SIEMPRE SERAS BIENVENIDA.. ANÍMATE.. BESOS, ABRAZOS Y BENDICIONES.
  ZHOBEYD@....

  ReplyDelete
 5. Veldig fint! Jeg vil også ha neonrosa kantebånd :) :) (Husker enda godt sist neonfarger var populært. Jeg gikk på ungdomsskolen :)

  ReplyDelete
 6. Så fint det stof er :-) dejlig inspiration!!

  ReplyDelete
 7. Det skjørtet var bare helt nydelig!! Digger neonkanten:-)

  Forresten; jaaa du MÅ bare vise frem noe av det mammaen din tryller frem med strikkepinnene:-) Hun er så flink!

  God helg til dere:-)

  ReplyDelete
 8. Kjempefint skjørt, stilig med neonkanten nederst.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!