Tuesday, December 18, 2012

flere julefjærEn ny utgave av den enkleste juledekorasjon, denne gang gyldne fjær med gullglitter og sort silkebånd. Ser ganske eksklusivt ut! Litt artig å se hvor forskjellig uttrykk det er på samme idè. Like enkelt og billig :) Fjærene har jeg bestilt fra etsy denne gang. Her løper tida fra oss, og sykdom har også lagt en demper på juleforberedelsene. Heldigvis er det bare vår lille familie som skal feire her i Danmark, så det er ikke så store forberedelser som skal til. Juletreet ble kjøpt i går, så da gjenstår bare noen få viktige julegaver, litt baking og vasking, også kan jula komme Ü Det skal nok gå bra!5 comments:

 1. Så utrolig lekkert! Det er tiden for sykdom, så det er bare å gire ned :) Det blir jo alltid jul? Håper dere får en finfin førjulstid og god feiring i dejlige Danmark!

  ReplyDelete
 2. Du har jo stålkontroll på jula - tilogmed treet i hus! Og så nydelig julepynt :)

  Det blir knallbra! Riktig god bedring til dere i innspurten!

  Stoor klem

  ReplyDelete
 3. Så fin fjærpynt:-) Her er vi overhode ikke klare; ikke er vi ferdig med julegavene, ikke har vi vaska eller handla juletre. Men men, det blir nå jul uansett:-D Deilig at vi har hele helga før Selve Dagen.

  God bedring til dere!

  Klem

  ReplyDelete
 4. Men fina du! vad otroligt glad jag blev för din kommentar hos mig.. Tack! det värmde!
  Du har en fin och inspirerande blogg, nu ska jag surfa runt här lite och fashineras av alla fina saker.
  God jul till dig med
  Kram
  Helena

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!