Monday, March 1, 2010

en fornøyd liten Hinkel Pinkel


Litt rød filt, tekstillim, en hårbøyle, små bjeller og en gammel babyleke med pip i, en symaskin og blå klær, det er visst ikke mer som skal til for å få en veldig fornøyd og stolt liten gutt! Jeg synes det er kjempefint at man enkelt og greit kan få kjøpt et kostyme i butikken til karneval, men hvis jeg kan investere en liten time på å lage et kostyme som ingen har maken til, så gjør jeg heller det! Det er jo tross alt litt kjedelig at alle kommer i barnehagen med det samme ole brumm-kostymet... For de som ikke har småbarn, så er Hinkel Pinkel en av karakterene i Drømmehagen som blir sendt på NRK. Da jeg spurte hva godgutten min ville være på karneval, så svarte han "Hinkel Pinkel" med så stor entusiasme at jeg bare måtte legge hodet i bløtt. Og kostymet er jo så langt fra komplisert og forseggjort, men resultatet var uansett en storfornøyd gutt. Han måtte spise frokost med kostymet på, og viste stolt frem at teppet både kunne rangle og pipe. Så enkelt kan det gjøres, og så glad kan man gjøre en liten gutt!

A proud IgglePiggle was sent to kindergarden on friday! I had fun making this super easy costume for my boy, and he was very very pleased with the result.

12 comments:

 1. Så fin Hinkel Pinkel :)! Det er jo supert at man kan lage et kostyme uten så mye styr, og denne kan jeg skjønne han ble stolt over :).

  Vi gleder oss til etter 1. juli hvor enn ferden går. Regner med vi sees i Tromsø til sommeren :D Klem til deg og Hinkel Pinkel

  ReplyDelete
 2. Superflott Hinkel-pinkel.

  ...og dette er berre starten. No skjemmer du han vekk til å tru at du kan alt...

  Mi førebels heftigaste bestilling var ein pegasusponni: http://magfly.blogspot.com/2006/02/karnevalsutfordringa-er-lyst.html

  ReplyDelete
 3. Søte søte hinkel pinkel!

  Neste år skal jeg gå inn for å lage hjemmelaget kostyme jeg også, det kan så absolutt gjøres enkelt og de små blir så glade.
  God mandag!

  ReplyDelete
 4. Så søt liten hinkel pinkel da :))
  Det enkleste er ofte det beste og det er så gøy å lage sånne koselige småting som ungene kan kle seg ut med. Dessverre er datteren min for stor for alt sånt men jeg får leve på alle gode minner om kostymene jeg engang laget til henne :))Kos dere resten av dagen! Klemmer fra Kardemomme :))

  ReplyDelete
 5. Så enig så enig. Mye mer sjarmerende med noe hjemmesnekret. Du klarte å skape en helskjønn Hinkel Pinkel!!

  ReplyDelete
 6. Godt å se at flere ser verdien av det enkle og hjemmelagede. Måtte det bare vare når de blir større også...! Jenta mi på 6 år kan fortsatt kose seg med drømmehagen... det er søtt det!

  ReplyDelete
 7. Hei Guro!

  Så nydelig Hinkel Pinkel! Du er flink!!!

  Regnet med du fikk deg en god latter av meg, ja... :D

  Du strikker deg vel en Mariustunika på kun kort tid. Den tar ikke lang tid. Er allerede halvferdig med min på noen få dager (det hjalp selvsagt at jeg var stuck inne med bihulebetennelse i helga... ikke så mye annet å gjøre enn å strikke og se på TV.) Si bare fra så kan du få låne oppskrifta.

  Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem fra Hanne

  ReplyDelete
 8. Drømmedag som Hinkel Pinkel!!!
  Artig påfunn, og en herlig variasjon fra alle de ferdigkjøpte kostymene:)
  Klem, Janne

  ReplyDelete
 9. Nå har jeg for store barn til å vite hvem Hinkel Pinkel er *he he* men det er flott å lage karnevalskostymer med sitt eget særpreg!

  ReplyDelete
 10. Veldig inspirerende å se at det ikke trenger å være så avansert med karneval. Og for en søt Hinkel-pinkel!

  Jeg har lagt ut bilder av vottene ferdig tovet:) Kjempefornøyd så har kjøpt inn garn til flere! Takk for mønsteret!

  -Ingeborg-

  ReplyDelete
 11. Så kul!
  (skulle gjerne sett flere bilder) :-)

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!