Tuesday, November 17, 2009

epla.noEpla.no, Norges svar på Etsy, hvorfor ikke gjøre unna julehandelen, og samtidig kjøpe håndlagede og unike ting! Jeg har plukket ut noen favoritter, og håper at de ikke har noe imot litt gratis reklame (jeg har lånt bildene fra butikkene jeg har linket til!). Jeg har ihvertfall tenkt å gjøre unna noen julegaver i full fart. Ikke hadde jeg hatt noe imot å ha min egen butikk på epla.no. Kanskje det skal være et nyttårsforsett?

Norway now has it's own Etsy-ish market place, Epla.no. I plan on doing some gift shopping for Christmas here (the photos are some of my favorites). And I sure would like to have my own Epla-shop, maybe I should make that a New Years resolution?

6 comments:

 1. Takk for god reklame! :)

  Det er jammen mykje fint å få kjøpt på epla ja, farleg for lommeboka! ;)

  Ha ein fortsatt god tysdag...

  ReplyDelete
 2. Hørt om dette før, men ikke kikket enda... må gjøre det nå:) Og for en utrolig nydelig kjole under her!

  ReplyDelete
 3. takk for kjempebra tips! jeg hadde ikke hørt om epla en gang.

  ReplyDelete
 4. hurra for EPLA-supert for sånne som meg som ikke er flink med håndarbeid,men som så gjerne vil gi personlige gaver.dette er første gangen jeg er innom bloggen din.herlige strikkeplagg & mye fin inspirasjon.-synes du skal følge opp nyttårsløftet ditt,jeg;)
  fin onsdag:)
  klem Lisa Med Den Lilla Tråd

  ReplyDelete
 5. Hei! Tusen takk for at du viser bilde av smekka mi her! Åpningen av Epla er det morsomste som har skjedd på lenge, synes jeg. Har handlet en del julegaver der allerede.

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!