Monday, October 26, 2009

erica laurellPhotos: Erica Laurell

I dag kom jeg over ei heklebok som jeg tror havner langt opp på ønskelista (muligens så høyt at jeg må kjøpe den selv snart!). Farger og stil traff meg skikkelig, og jeg lurer på hvorfor jeg ikke har hørt om Erica Laurell før? Väldigt virkat kan kjøpes på capris.no blant annet, og der kan man også ta en sniktitt i boka, og det jeg ser er utrolig fristende i mine øyne. Et besøk innom hjemmesiden hennes gjør det ikke akkurat mindre fristende å gå til investering. Tøffe heklebøker er det langt mellom, men jeg føler at denne boka så asolutt har potensiale. Dette må være ei svært talentfull dame!

**Oppdatering: Les kommentarene under posten også!**

Today I discovered this very very tempting book by Erica Laurell. It is called "Väldigt virkat". As far as I can see it is only in swedish, but her style and wonderful crochet design will inspire everyone I think!

9 comments:

 1. Oi, den så inspirerende ut! Takk for tipset. Skjønn barnelue, minner meg om barndommens boblelue.

  ReplyDelete
 2. Jeg fikk den i gave for et par uker siden, og jeg holder på å hekle en vest til 2-åringen min derfra. Jeg også ble helt forelska da jeg kom over boka for et par måneder siden, men jeg må innrømme at jeg ble ørlittegranne skuffet da bladde i boka. Muligens fordi jeg hadde så høye forventninger, men når jeg blar gjennom boka er det mye fint, men lite jeg egentlig kunne tenke meg å lage. (Men om jeg hadde hatt noen småjenter å hekle til hadde jeg kanskje sett litt annerledes på det, flere kjoler og ikke minst den nydelige kåpa og boblelua på bildet). Men inspirasjon er det uansett massevis av i boka:-)

  ReplyDelete
 3. Den boka har jeg!!! Kjøpte den for noen måneder siden men har ikke lagt den ut på bloggen..Fikk meg ikke til å anbefale den til noen og fikk meg heller ikke til å skrive noe negativt om den heller..
  Men sannheten er at jeg ble skuffet! Vet ikke helt hva jeg hadde ventet meg men boka ble bare lagt på nattbordet og jeg har ikke åpnet den igjen..Vil anbefale deg å finne den i en bokhandel og bla gjennom den for å se om du liker den først.Forsiden så så lovende ut men..Ha en fortsatt fin tirsdagskveld :))

  ReplyDelete
 4. Tusen takk for kommentarer!
  Jeg hadde faktisk allerede bestilt boka, men jeg avbestilte den etter at jeg leste svarene. Synes ofte det er sånn, at bøkene ofte skuffer. Jeg får sette denne på vent ei stund. Tviler på at jeg finner den i en bokhandel her i byen, men det gjør jo uansett ingenting å tenke seg om litt.

  Tusen takk for kommentarene!

  ReplyDelete
 5. hei!
  det gjorde ingenting at jeg ikke fikk ekstra berlintips. Jeg fikk jo ikke fulgt de jeg fikk en gang :D. Det beste med ferie er jo å ikke følge noen ruter egentlig :).
  Men takk for at du husket på meg!
  Har lagt deg til i listen min, for du har en fantasitisk fargerik og inspirerende blogg!
  Ciao!

  ReplyDelete
 6. Har ikke hørt om boka, men jeg likte det søte bildet av jenta med stripete genser (jeg elsker stripete gensere) og den hvite lua. Kunne godt tenkt meg å prøve på det. Så synd at boka ikke lever opp til bildene da - det er alltid kjipt :(

  ReplyDelete
 7. *ler*

  Nei, der fikk du jammen rett. Jeg leste ikke kommentarene under innlegget, men men...har bestemt meg for å gi boka en sjanse likevel jeg :)

  God lørdagskveld !

  ReplyDelete
 8. lurt å spørre om sånt på bloggen før man kjøpe nokka, hadde d sånn me di to amy butler-søm-bøkene æ kjøpte... så sååååå fine ut, men så e d lite æ kunne tenkt meg å sydd, iallefall i den eine.. men men.. fine toffer og litt inspirasjon va d no å finne..

  koselig ny blogg du har fått, æ har lagt deg t...

  klem

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!