Friday, September 11, 2009

nygammelt dynetrekk

Duvet coverDuvet cover

Gamle, tøffe dynetrekk gjør seg jo egentlig godt som nettopp dynetrekk. Et stort dynetrekk er derfor gjort om til et dynetrekk i barnestørrelse, og dermed har jeg masse tøft stoff til overs til annet bruk. Og Jr får sove i ei myk og god dyne.
God helg til dere som måtte ta turen innom her! Og til helgesurfinga anbefaler jeg disse bloggene som inneholder inspirerende hekling med mer: emma lamb og dottie angel.

An old duvet cover transformed into a... duvet cover. Well, maybe not so creative, but old duvet covers are so soft, so I made an adult size duvet cover into a childrens size duvet cover. That way my boy can sleep well under a soft duvet, and I have lots of cool fabric left.
I wish you all a wonderful weekend, and for your weekend internet surfing I recommend two very inspiring blogs (with crochet and more!):
emma lamb and dottie angel.

11 comments:

 1. Imponert! Neste gang jeg drar til Harstad skal jeg jammen lete opp alle de gamle sengetrekkene fra 7o-tallet - forhåpentligvis ligger de enda innerst i mammas skap.

  Det så veldig bra ut med egen label, forresten :)God helg!

  ReplyDelete
 2. Ja, bare sikre deg dem før de blir kastet!! Viktig å ta vare på skattene :O)

  ReplyDelete
 3. Nydelig sengetøy som helt sikkert er godt å sove i. Blir alltid så innspirert av bloggen din! Kanskje jeg må i kjelleren og finne den gamle symaskinen min...

  Ha en fin helg!

  Lene.

  ReplyDelete
 4. Flott stoff i herlige farger! Og stilig med din egen merkelapp.

  ReplyDelete
 5. hello... :)

  your new duvet cover looks super soft and i'm sure your wee boy will love it!
  thank you so much for stopping by my wee blog and leaving such lovely words... :)
  and thank you too for recommending my blog to your lovely readers, it is very sweet of you!

  have a wonderful day,
  emma
  x

  ReplyDelete
 6. du takk og absolutt i lige måde! Kjempe fin blogg. Så utrolig fin hekla vest nedi her, den likte jeg veldig masse. Suuuper farge. ja jeg også syr sengetøy til barn av gamle voksnes. kjempe fint!

  ReplyDelete
 7. Takk for at du vil være følger på bloggen min :))Jeg ble først overasket over at dette gikk an og ble usikker på hvordan du skulle legges til men tislutt kom det i orden..tastene henger seg opp på pc'en her i dag slik at jeg ikke får rettet skrivefeilene mine..Irriterende! men jeg håper du skjønner sammenhengen..Jeg har altså en hang-up på gamle dynetrekk og leter alltid på alle loppiser og bruktmarkeder. Det blir jo så mykt og behgaleig å ligge i slike utvaksede stoffer som har levd lenge :)Nå er jeg spent på om jeg får postet kommentarene min men håper det ordner seg..holder pusten her :))
  Ha i hvertfall en fin dag du min første FØLGER hihi!! Jeg har MYE igjen å lære om blogspot! Ny verden , nye muligheter :))

  ReplyDelete
 8. Mmmm...nydeleg, nydeleg! Eit slikt dynetrekk må ein berre sove søtt i!

  Ynskjer deg og dine ei god veke!

  ReplyDelete
 9. Så lurt!! God idè å lage et mindre dynetrekk, så har du stoff til overs til andre kreative gjøremål!! Nydelig stoff!! Hadde en gang en bit av dette!
  Fin fredag!Siri

  ReplyDelete

Hei! Takk for at du tar deg tid til å kommentere Ü Det blir jeg så glad for!